Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Várjak rá?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Van egy srác (20 éves), akivel együtt voltam 1 hónapig, majd szakítottunk (állítólag megunt...). Múlt héten találkoztam vele, normális volt, azt mondta, sose leszek közömbös neki majd a találka végén elcsattant pár csók is. Végül azt mondta, hogy meglátjuk majd, hogy alakul a kapcsolat a barátnőjével...

Ebbe csak az a gáz, hogy neki 1 hónapos, nekem meg 2 hetes kapcsolatom van :(

Számomra ő a nagy Ő :( Bármit feladnék, csak hogy vele lehessek :\'(

2009. júl. 8. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem felejtsd el,és ne legyél olyan genyó a barátoddal,mint amilyen szemét volt veled a 20 éves srác.
2009. júl. 8. 23:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem volt velem genyó. Normális srác, szüleimmel nagyon jóba van, ő az álompasi számomra :(
2009. júl. 8. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te most csak ilyen "ha nincs ló jó a szamár is" alapon vagy együtt a barátoddal? Mert azt írtad, a másik srác a nagy ő, érte mindent feladnál. Szerintem ez nem fair a jelenlegi barátoddal szemben. A másik pedig, hogy nem tűnik valami megbízhatónak a "nagy Ő"...
2009. júl. 8. 23:40
 4/11 A kérdező kommentje:

A nagy Ő-t ne úgy képzeljétek el, hogy ilyen nagyon csajozós típus. Pár dolgot elrontottuk mindketten anno, nem csodálom, hogy megunta. Jobb is volt akkor, hogy szakítottunk. Viszont nagyon szerettük egymást :(

Jelenlegi barátommal nem a 'ló nincs jó a szamár is' elven vagyok együtt, kb a járás kezdete után bukkant fel a Nagy Ő...

2009. júl. 8. 23:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján úgy tűnik, ő téged csak guminőként szeretne használni: ha kellesz neki, felfúj, ha nem, leereszt. Ha egyszer már így elbánt veled, legalább önbecsülésből el kéne kerülnöd messze. Ráadásul a mostani barátoddal szemben is szemétség, hogy úgy vagy vele, hogy másra gondolsz. Mintha ami megalázást egyes számú pasitól kaptál, a kettesen akarnád leverni.

Attól tartok, te ezt mind tudod, és azt is, hogy álmaid pasija csak pusztít, de akkor is úgy elborít a nagy szerelem, hogy még abba is örömmel mennél bele, hogy kihasználjon testileg-lelkileg. Nem mondhatom, hogy ne tedd, csak magadnak parancsolhatsz.

f24

2009. júl. 8. 23:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Valamit nagyon elfogalmazhattam :S

Miért hiszitek, hogy annyira szemét?:S

Teljesen normális srác!...

2009. júl. 8. 23:50
 7/11 A kérdező kommentje:
"Ez alapján úgy tűnik, ő téged csak guminőként szeretne használni: ha kellesz neki, felfúj, ha nem, leereszt." <- mint írtam, van barátnője...
2009. júl. 8. 23:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnos épp ezért.

Amúgy ha a mostani barátnőjét ilyen lazán megcsalta, akkor szerinted veled nem tenné meg ugyanezt?

Amúgy azért tartja szemétnek mindenki, mert kihasználja, hogy kis naiv 16 éves vagy, és tényleg gumibabaként kezel. Ha neked ez az álmod, akkor hajrá..

Mindenesetre a mostani barátod ne szivasd tovább.

2009. júl. 9. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint a szar a katlanban. szerintem ha nagy Ő akkor ne hagyd veszni hanem keresd és próbálj vele kibékülni és összejönni! én is így vagyok msot megtaláltam a nagy Ő-t de valahogy vissza kell szereznem. hajrá!
2009. júl. 9. 01:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? 16? én ilyen idős koromban minden héten másba voltam szerelmes :) Tudom miről beszélsz, én a helyedben kitartanék a jelenlegi barátom mellett.
2009. júl. 9. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!