Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy nem leszek elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy nem leszek elég jó a barátomnak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátom 22. előtte nem voltak túl komoly kapcsolataim, max 2-3 hónapig tartott meg egy 8 hónapos. nem sok fiúval voltam együtt, nem vagyok túl tapasztalt és félek, hogy nem leszek elég jó neki, mert hát ő mégis csak idősebb, tapasztaltabb, együtt volt jó pár nálam idősebb (meg tapasztaltabb gondolom) lánnyal, és félek, hogy én szerencsétlen leszek. annyira nem akarok az lenni de tudom magamról, hogy úgy is túl izgulom és wáá.. eddigi barátaimba nem éreztem azt a pluszt, de Ő fontos nekem, és más mint az eddigiek, és nem akarok semmit elrontani. meg elég kicsik a melleim (vékony alkat vagyok, az alkatommal nincs baj amúgy rám férne pár +kg de nem vészes meg megvagyok elégedve a külsőmmel ezen kívül, foglalkozok magammal, szolizok meg stb csak hát a melleim..:( ) és félek, mi lesz ha nem tetszik neki?
2012. jún. 30. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Alapvetően ha látunk egy nőt fejben le tudjuk vetkőztetni, tehát tudjuk hogy milyen teste van.

Csak ezt a nők nagyrésze nem tudja. Ezért a pö-cs a fülébe.

Tehát hiába a pushup, meg a szivacsbetét, tudni fogjuk hogy mekkora melled van. :D

Ne vedd személyesnek, csak ez a példa jutott eszembe. :)

2012. jún. 30. 23:26
 12/18 A kérdező kommentje:
értelek!:D hát ezt nem tudtam.. nem hordok se push upot se szivacsosat amúgy:D de ennek örülök amúgy mert akkor remélem tisztába van a méreteimmel:D meg hát a vékony alkathoz (néhány 'génhibás':D szerencsés lány kivételével) általában kis mell 'jut'
2012. júl. 1. 01:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez a legszebb része a szerelemnek szerintem, amiben most vagy. Ez olyan boldog feszültség, izgulás, megfelelni akarás. Ha ez kétoldalú akkor most mindketten többre tartjátok a másikat, mint saját magatokat. Ettől szép:)
2012. júl. 2. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:

ha attól félsz h nem vagy elég tapasztalt akkor ne agógy szerintem tuti van már egy kicsi 1 8 hónapos kapcsolat után

de ha nem akarod h szakítson soha ne kérdezgezsd arról h elrontottál e valamit a kapcsolatotok közbe!!!!

egyik barátnőm is ilyen és azért szakított vele a pasija mert a pasi úgy látta h a csaj boldogtalan mert állandóan azzal foglalkozott h mi a hiba

a melleid miatt szerintem meg nem aggódj ha a pasi jár veled látott már téged akkor szerintem megvan elégedve a melleid nagyságával

jah és ne legyél szégyenlős!!

ugyan ettől féltem még régen és azóta rájöttem h nincs olyan pasi akinek nem tetszik valaki melle egy pasinak az a lényeg h gömbölyű legyen xd

2012. júl. 2. 17:08
 15/18 A kérdező kommentje:

16:53 :) szépnek szép, csak igen, izgulós időszak:D de remélem minden rendben lesz.

utolsó.

valamennyi van szűz már sajnos nem vagyok, de az eddigi barátaim max 1-2évvel voltak nálam idősebbek. akivel 8 hónaig voltam együtt, ő volt kicsit több, de ő meg olyan volt mint egy nagy gyerek:D

avval nem értek egyet, hogy soha ne kérdezgessem elrontottam e valamit, hát nekem fontos, hogy neki is jó legyen, és ezt máshogy nem tudhatom meg csak ha megkérdezem ez vagy ez jó e így ebbe meg ebbe nem e hibáztam szerintem..

igen, együtt van velem meg látott, de ruhába.. jó, nem hordok szivacsos melltartót se pushupot de mégis szégyenlős vagyok, erről nem tehetek.persze, remélem tetszeni fog neki, de azért bár tudjuk minden fiú más, de köztudott, hogy egy nagy(obb) mell azért vonzóbb úgy általánosságban.:)

2012. júl. 2. 20:21
 16/18 A kérdező kommentje:
ja, kihagytam, hogy oké, hogy van egy kis tapasztalatom, de gondolom senki sem ugyanúgy szereti, és kevés fiúval voltam együtt ahhoz, hogy el tudjam dönteni, általánosságban mi a jó.ez most elég bután hangzott de remélem érted:D
2012. júl. 2. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Hehe. Nyugi nem baj, nem kell hogy átmenjen rajtad egy egész falu, nem fog ezen fennakadni a srác. Amúgyis össze kell szokni, attól meg ne félj hogy ő nem fogja élvezni. ;)
2012. júl. 2. 20:26
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi:) remélem menni fog.:$:)
2012. júl. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!