Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy nem leszek elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy nem leszek elég jó a barátomnak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátom 22. előtte nem voltak túl komoly kapcsolataim, max 2-3 hónapig tartott meg egy 8 hónapos. nem sok fiúval voltam együtt, nem vagyok túl tapasztalt és félek, hogy nem leszek elég jó neki, mert hát ő mégis csak idősebb, tapasztaltabb, együtt volt jó pár nálam idősebb (meg tapasztaltabb gondolom) lánnyal, és félek, hogy én szerencsétlen leszek. annyira nem akarok az lenni de tudom magamról, hogy úgy is túl izgulom és wáá.. eddigi barátaimba nem éreztem azt a pluszt, de Ő fontos nekem, és más mint az eddigiek, és nem akarok semmit elrontani. meg elég kicsik a melleim (vékony alkat vagyok, az alkatommal nincs baj amúgy rám férne pár +kg de nem vészes meg megvagyok elégedve a külsőmmel ezen kívül, foglalkozok magammal, szolizok meg stb csak hát a melleim..:( ) és félek, mi lesz ha nem tetszik neki?
2012. jún. 30. 20:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Namost ha összejött veled akkor nem vagy kevés neki. Akkor mi a gond?
2012. jún. 30. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
Elég jó leszel,ne aggódj!!
2012. jún. 30. 20:29
 3/18 anonim ***** válasza:

Ha a melled miatt lelép jobb is hogy megszabadulsz tőle.

Amúgy meg legyél higgadt, lásson téged magabiztosnak, nyugodtnak. Ne érezze magát annyira nyeregben.

A szerelemhez nem kell könyv, jön az magától.

2012. jún. 30. 20:30
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jún. 30. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
Engem a barátom egyszer azzal nyugtatott, hogy a férfiak ruhán keresztül is látják, hogy milyen egy nő alakja. (Én is a kis mellem miatt hisztiztem.) Szóval nyilván nem fog meglepődni. Téged választott, és így szeret, ő elfogad, már csak az kell, hogy Te is fogadd el önmagad! :)
2012. jún. 30. 21:11
 6/18 A kérdező kommentje:
'örülök', hogy olyan írt akinek hasonló problémája van/volt:) igyekszem, csak nem tudok vele megbarátkozni..:)
2012. jún. 30. 21:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Valóban "látjuk" ,de pöts a fülébe amiért elárulta. :D
2012. jún. 30. 21:19
 8/18 A kérdező kommentje:
hmm? ezt nem értem:D
2012. jún. 30. 21:26
 9/18 anonim ***** válasza:
ugyanez volt a bajom:) 17 évesen szűz, még kapcsolatok terén sem valami tapasztalt kislányként jöttem össze a barátommal, aki már túl volt egy komoly kapcsolaton, meg elég tapasztalt volt már, ő vezetett bele elég sok dologba, én is féltem, hogy nem leszek elég neki, aztán mégis:) több, mint két éve vagyunk együtt:) pedig én úgy vagyok vele, hogy ő nagyon helyes is, én meg nem valami szép:D igaz, ha ezt ő hallja tőlem, kiakad:D
2012. jún. 30. 21:52
 10/18 A kérdező kommentje:
bíztató:)))
2012. jún. 30. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!