Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a rémálom mitjelent? Barátnőm rosszul érzi magát emiatt
Figyelt kérdés
Arrol van szó, h lassan egy éve hogy együttvagyunk, én a lehető legjobban kimutatom a szerelmem iránta, többször szerelmet vallottam neki,szeretjük egymást, tényleg ő jelenti nekem a legtöbbet,nemegyszer elmondtam már hogy soha nemtudnám elképzelni a jövőmet nélküle,meg hasonló dolgok! Ma aztálmodta hogy én megcsaltam őt,itt nállam,ő eljött és lebuktam,és hogy akkor ennyit ért a kapcsolatunk! Most olyan furcsa velem,aztmondja h ez jelenthet valamit, és lehet h megis fog történni...és hiába mondom hogy ez lehetetlen,megjogy csak rossz rémálom, ő mégis ugy gondol most rám mintha ez fog történni majd...istenem, ez nemlehet indok, énis szoktam rosszat álmodni, mégsem beszélem be magamnak,jó is lenne ha az álmaim valóra is válnának:) Az a lényeg hogy most nemtudom mitcsináljak, én érzem magam rosszul olyan dolog miatt ami soha megsem fog történni,ilyenkor miért nem gondol mindabba bele amit az 1 év alatt mondtam neki a lehető legkomolyabban?! vagy egyáltalán ilyenről miért kell beszélni:S én nemértem, és ti?2009. júl. 8. 22:47
11/12 anonim válasza:
vagy simán hülye
vagy ő jár rossz helyre haza
vagy gyanakszik rád és tesztelt
12/12 anonim válasza:
Amikor én ilyet álmodtam, előtte kicsit féltékeny voltam a páromra. Lehet h nálatok is igy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!