Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a rémálom mitjelent? Barátnőm rosszul érzi magát emiatt

Figyelt kérdés
Arrol van szó, h lassan egy éve hogy együttvagyunk, én a lehető legjobban kimutatom a szerelmem iránta, többször szerelmet vallottam neki,szeretjük egymást, tényleg ő jelenti nekem a legtöbbet,nemegyszer elmondtam már hogy soha nemtudnám elképzelni a jövőmet nélküle,meg hasonló dolgok! Ma aztálmodta hogy én megcsaltam őt,itt nállam,ő eljött és lebuktam,és hogy akkor ennyit ért a kapcsolatunk! Most olyan furcsa velem,aztmondja h ez jelenthet valamit, és lehet h megis fog történni...és hiába mondom hogy ez lehetetlen,megjogy csak rossz rémálom, ő mégis ugy gondol most rám mintha ez fog történni majd...istenem, ez nemlehet indok, énis szoktam rosszat álmodni, mégsem beszélem be magamnak,jó is lenne ha az álmaim valóra is válnának:) Az a lényeg hogy most nemtudom mitcsináljak, én érzem magam rosszul olyan dolog miatt ami soha megsem fog történni,ilyenkor miért nem gondol mindabba bele amit az 1 év alatt mondtam neki a lehető legkomolyabban?! vagy egyáltalán ilyenről miért kell beszélni:S én nemértem, és ti?
2009. júl. 8. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerintem ő kacsintgat félre, ezzel akar Téged kiborítani, és azt akarja elérni, hogy te rúgd ki őt a hiszti miatt, így ztán tiszta lelkiismerettel mehet bele az új kapcsolatba, hiszen nem ő szakított.

barátom tudom miről beszélek, 40 éves vagyok! A tapasztalat meg az évek! :(

2009. júl. 8. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Hiba. Az álmokat sosem szó szerint kell értelmezni.

[link]

Ez egy álomfejtő link, de ha a bnőd jobban átgondolja az álmát, h mit mivel lehet összefüggésbe hozni, úgyis meglehet tudni h mire vélhető az álom.hülyeség h meg fog történni. Bár vannak ilyen álmok is, de ez rajtad múlik.

2009. júl. 8. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:

elso valaszolo: ne ijjeszd ugy meg szegeny fiut:))

nem feltetlen szakitani es eluldozni szeretne igy a baratnod...en is almodtam mar olyat,hogy a parom megcsalt,pedig tokeletes a kapcsolatunk (2 eve egyutt vagyunk harmoniaban).Mikor azt almodom,hogy megcsalt altalaban reggelente duzzogva nezek ra,szegenykem nem tudja mi rosszat tett...de aztan radobbenek,hogy ez csak egy alom...a baratnodnek is elkene magyarazni,hogy ez egy alom ,ugyanugy,mint a tobbi butasaga,mit az ember ejjelente osszealmodik.A valosag teljesen mas..es,ahogy olvasom a valosagban nagyon szereted ot..felkene valahogy nyitni a szemet,hogy ezt lassa..kitartas,biztos okos,ertelmes lany a baratnod es rajon,hogy az alom-alom,a valosag-valosag:)

2009. júl. 8. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval teljesen egyetértek, szerintem is így lehet.
2009. júl. 8. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
A rémálmok nagy része a tudatalatti félelmünket jeleníti meg, amit mélyen elrejtünk az agyunkban, és így, álom formájában köszönnek vissza. Lehet, hogy a barátnőd csupán nagyon fél attól, hogy egyszer meg fogod őt csalni, mert már nem lesz neked elég jó, vagy elmúlik a szerelmed, stb. Vesd fel neki ezt a témát, mondd meg neki, hogy nem szabad jelentést adni a rémálmoknak, mert ezek csak a saját agyunk szüleményei, melyek az elfojtott félelmekből születnek. Nem szabad, hogy ez a kapcsolatotokat hátráltassa bármiben is!
2009. júl. 8. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
az internetes és bármiféle hasonló álomfejtés ökörség.. olyan mint a napi horoszkóp.. az álmokat logikusság alapján kell megfejteni saját magunknak nem holmi adatbázisra támaszkodva. Az álmok elsősorban a vágyainkat és a félelmeinket tükrözik. Lehetséges hogy arról van szó hogy fél hogy elveszít csak olyan butus hogy bedől az ilyen sorsszerű dolgoknak és ez elnyomja az egészet benne.. szerintem ez átmeneti állapot nála. De bennevan a pakliban hogy ő a ludas. :S ezt csak te tudod kideriteni te ismered a legjobban gondolj erre
2009. júl. 8. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
nahát egyre gondoltunk 27es:)
2009. júl. 8. 23:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleirni,hogy közben aztis mondta hogy biztosan megfogom unni....hogylehet ilyet gondolni? ilyen még nekem sem jutott esezmbe sohasem, és nemis fog...győzködni nemakarom, mert nagyonsok dolgot mondtam már neki arról mit érzek,de ezt nemlehet már tovább fokozni! Komolyan mondom ha én egyszer megcsalnám,nemtudnék abban a tudatban élni utána
2009. júl. 8. 23:38
 9/12 anonim ***** válasza:

27es vagyok :) Igen, egyre gondoltunk :) Már csak a saját példámból is indulok ki, mert amikor a párommal összejöttem, azt álmodtam, hogy kiderül, túl kicsinek találja a melleimet :D És tényleg féltem ettől, az elején paráztam, hogy tényleg így lesz. De szerencsére nem, sőt... a párom egyszerűen odavan a melleimért :)

Még jó, hogy nem kezdtem el balhézni akkor a párommal, hogy "NEKED NEM TETSZENEK A MELLEIM!!!" :D

Kérdezőnek: Mutass rá a barátnődnél mindenképp, hogy ez valószínűleg csak egy rejtett félelem, és ne adjon neki semmilyen jelentést.

2009. júl. 8. 23:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Na, most olvastam el a legutolsó kommentedet, kedves Kérdező! Tudtam én, hogy innen fúj a szél... a barátnőd egyszerűen csak attól fél, hogy meg fogod unni, és ez már az álmában is visszaköszön. Ezért álmodta, hogy megcsalod, mert fél tőle. De ezt saját magának is be kéne látnia. Úgy értem, szerintem kézenfekvő, hogy csak a saját félelmével szembesült, ennyire azért bíznia kéne benned. Beszélj vele erről, sőt, ha kell, mutasd meg neki, amiket írtam, vagy mondd el a saját példámat. Ha nem szeretnéd, hogy megtudja a párod, hogy itt kérdezel az álmáról, akkor add elő neki úgy, hogy "az egyik ismerősöm például azt álmodta, hogy a barátja kicsinek tartja a melleit, és nem tetszenek neki, stb"

Sok sikert!:)

2009. júl. 8. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!