Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet volt hazudni?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet volt azt hazudni a barátomnak hogy lázas vagyok és azért nem megyek hozzá aludni, pedig csak azért mert megjött? Nem nagyon akarom mondani neki mert akkor csak azt mondaná hogy az semmiben sem másabb mintha itthon lennék.
2012. jún. 30. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt jó ötlet. Nincs abban semmi. Inkább legyél vele őszinte, mert ha kiderül, hogy hazudtál, akkor meg azon fog kiakadni.
2012. jún. 30. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy semmiben nem másabb? Amúgy szerintem mindegy.
2012. jún. 30. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges hazudni, de gond nem lehet belőle, szal ha neked így kényelmesebb, akkor mért ne.

24/N

2012. jún. 30. 18:45
 4/10 anonim válasza:
ez nem nagy tragédia...
 5/10 anonim ***** válasza:
nem egyszerübb megmondani hogy megjött neked?:D megérti azt is
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem értem miért nem mondtad el az igazat.

Valószínűleg tud róla, hogy szoktál menstruálni...

2012. jún. 30. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
havonta belázasodsz majd? :D
2012. jún. 30. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Felesleges volt hazudni. Mondd meg neki az igazat, és kérj elnézést, de nem kell szabadkozni, se bűntudatot érezni miatta. Hirtelen jött ötlet volt, ennyi.
2012. jún. 30. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
szia. n megértem miért hazudtál neki. mert az oké hogy nem szexeltek de ha reggelre ossze vérezi az ágyat nem valami gusztusos. és nem kell neki meg mondani az igazat ha már hazudtál neki 14L
2012. jún. 30. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz. De így utólag már ne mondd el neki. majd legközelebb elmondod,hogy azért nem,mert megvan. de amúgy ott is aludhatsz attól,nem fogsz összevérezni semmit se..:D
2012. júl. 7. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!