Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet ez, valamilyen ajándéknak?
a párommal 27 hónapja vagyunk már együtt, és feltünt az h vannak olyan dolgok, amikre már alig emlékszünk. én mivel szeretek írkálni,sőt rajzolgatni is, kitaláltam h feljegyezném az emlékeinket, és a megélt dolgainkat.vettem egy kemény borítású füzetet, lényegében olyan mint egy könyv. ebbe gondoltam h minden fontosabb dolgot felírok. mikor mit csináltunk, hol jártunk, esetleg képeket ragasztok bele, vagy bármit ami kettőnkre emlékeztet (pl állatkerti belépő, ilyesmi)
persze saját kezűleg írnám az egész füzetet tele, és mikor kész vagyok, akkor a legközelebbi ünnepre odaadom neki ajándékba. legközelebb szülinapja lesz augusztusba, de nemtudom addig tele tudom-e írni, max marad a karácsony:) szerintetek örülne neki? milyen ötlet?
fél évesre adtam hasonlót a barátomnak, örült neki :) sztem nagyon jó ötlet :)
én képeket ragasztottam bele, idézeteket írtam bele, meg a közös vicceinket :) (mármint a hülyeségeket, amiket ő mondott vagy én mondtam:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!