Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja, és hogy kéne megbeszélni vele?
Van egy srác, akivel a héten jöttem össze. Minden rendben van vele, jól megvagyunk egyelőre. Egyetlen problémám, hogy soha nem kísér haza.
Rossz környéken lakunk, nem szeretek emiatt sötétben hazajárni egyedül. Ezt mondtam is neki. Céloztam rá, hogy sajnálom apukámat, hogy mindig ki kell jönnie értem este, ha hazamegyek, pedig ő folyton dolgozik, csak miattam nem alszik, de nem reagálta le sehogy. Mondtam neki, hogy aput nem akarom szivatni, akkor hamarabb fogok hazajárni. Nem mondott erre sem semmi értelmeset... Ezt miért csinálja? Amúgy neki plusz fél-háromnegyed óra kitérő lennék, ha elkísérne, szóval nem hiszem, hogy ez lenne az indok. Nem várható el, hogy mindig hazakísérjen persze, na de, az, hogy soha, az egy kicsit rosszul esik. Hogy beszéljek vele, vagy mit mondjak neki, ha semmit nem ért meg ebben a témában? Vagy direkt csinálja? De az meg miért lenne jó?
Bocsi, ha kicsit összeszedetlen lett, és köszi az értelmes válaszokat
18L
Nézd a jó oldalát, ezek szerint ritka, nem féltékeny típus, különben egy tapottat sem mozdulhatnál nélküle, na az sokkal rosszabb.
Másrészt, ha azt szeretnéd, hogy hazakísérjen, akkor mondd meg neki, vagy kérdezz rá, de konkrétan, a pasik nem szeretik a női "kirakós-játékokat". Lehet csak nem érti. Mond el neki mennyire boldoggá tenne téged ezzel, ha szeret veled lenni, elkísér.
Még friss a dolog, a srác pedig nem gondolatolvasó, Te pedig nem vagy türelmes, pár nap után már ide írsz...
Első hozzászóló: Nem az, hogy türelmetlen vagyok, csak nem értem... Ő akar egyfolytában velem lenni, akkor miért nem fér bele, hogy hazakísérjen? Meg amúgy mindig mondja, hogy reméli, hazaérek időben, és szüleim nem fognak kiakadni rá. Ja, hazaérek, nem azon akadnak ki... :D Amúgy azt megmondani, hogy "figyu, kísérj már haza, tök jól esne" - nem cikis egy kicsit?
Második hozzászóló: Előző barátom Telkiben lakott, én meg Pest másik felén. Ha nem mindig, de ha este volt, hazakísért, ha nem hazajöttem, akkor is egy darabig velem jött.
Szerintem ilyen miatt nem lehet kidobni valakit, sőt nem is akarom, csak megoldani szeretném a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!