Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csak a szex a jó, mi a teendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak a szex a jó, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ha egy lány teljesen elviselhetetlen, s mindent megteszel hogy jó legyen. De akkor is hihetetlenul kikésziti az embert mit tegyek? Viszont nagyon jó az ágyban. De sajnos csak abban.
2009. júl. 8. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jelentkezhetek? :) (csak viccelek ám)

Nálunk pont fordítva van, a párom (26F) nagyon jó az ágyban de nem sokat tudunk vele beszélgetni.

Szeretem de mégis hiányoznak az esti séták, a beszélgetések. Mikor feljön hozzánk este, hulla fáradt...max egy szexerejéig marad ébren, meg néha vacsi...és már szunyál is.

Ja és szerintem is szakíts vele mielőtt beléd szeret és még nagyobb fájdalmat okozol neki.

18/L

2009. júl. 9. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Biztos nem figyelsz rá eléggé. (Vagy csak ő nem érzi úgy..) Az én párom is ezen van kiakadva, hogy Ő mindent megtesz értem, nekem meg az a bajom, h csak addig, amíg hanyatt nem dönt...

Amúgy, miért jöttél össze vele? Ha csak annyi, hogy jó az ágyban, akkor tényleg inkább dobd, feleslegesen vesztegetitek egymás idejét.

2009. júl. 9. 08:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam ilyen helyzetben. Kidobtam a leányzót, mert szar volt, hogy csak a vibrátor szerepét játszhattam...
2009. júl. 11. 00:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Én az első válaszolóval értek egyet
2009. júl. 11. 00:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont olyan nő kellene aki kevesebbet beszél és aktívabb az ágyban :D
2009. júl. 11. 01:07
 16/16 anonim ***** válasza:
ez durva. sztem ne keféld hanem keress jobbat aki nem csak abban jó.
2009. júl. 11. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!