Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeret, megérti? Több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret, megérti? Több hozzászólásban olvastam már ezt a mondatot. Ezek szerint ha szeretek valakit, minden hülyeségével együtt el kell fogadnom? Ha nem, hol húznátok meg a határt, mi az, amit már nem értenétek meg?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
nem az a kérdés, hogy megértem-e, hanem sokkal inkább az, hogy eltudom-e fogadni? :)
2009. júl. 8. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:

azt,hogy elhanyagol az állitólagos munkája miatt(holott igenis kell szakítani időt arra akit ÁLLITÓLAGOSAN szeretünk...)és az ehhez hasonló idétlen átb@szos dumáknál meghúznűám a határt...csak szeretem..és én idióta hülye megértem és eltűröm h hazudik...

mert ez vagyok ém:EGY IDIÓTA 20 ÉVES LÁNY!!!!!!!!!!!!!!!

:(

2009. júl. 8. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:

hát néz magadba.

ha diszno vagy akkor ne várd el a barátodtól hogy rendesen viselkedjen, ő is diszno lesz.

de ha minden megteszel érte akkor várd el hogy megtegyen ő is mindent.

2009. júl. 8. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazad van :) A kommentben így írták, tehát én is így tettem fel a kérdést. Szóval, mi az, ami még elfogadható, ha szereted az illetőt, és mi nem?
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor elfogadod, de nem kell minden hülyeségét elviselni és elnézni.Nálam a törvénytelenség és a megcsalás amit már nem értek meg.Tudom, hogy a megcsalás az épp olyan amit nem bizti, hogy megtudok.De most már tudom, hogy az ösztöneimre hallgassak mikor kell.
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz valakit, akkor úgy kell szeretned, ahogy ő van, egész lényét, teljes valóját. Határt szerintem nem lehet mondani hiszen nagyon sok mindentől függ és ez a határ is mindenkinél máshol lehet. Persze eltudok képzelni olyan dolgokat, amiken változtatnia kellene egyes egyéneknek, de olyan is lehet h valaki besokall a párja heppjeit nem bírja tovább és ott hagyja. Vagy ami a kapcsolat elején helyes, aranyos volt, az későbbre idegesítővé vélik.
 7/8 anonim ***** válasza:
nem fogadható el, ha bánt téged (lelkileg v fizikailag), ha megaláz, ha alkoholista, ha drogozik stb
2009. júl. 8. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
hogy ki mit fogad el, az teljesen egyéni. nincs erre szabály :)
2009. júl. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!