Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13,14 Éves lányok! Ti szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13,14 Éves lányok! Ti szeretitek az extrém Rolleres fiúkat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 01:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A reller nem extrem, kezdjük ott.A BMX, na az már az.Képzeld, rollerral 1 nap alatt begyurtam egy duplavápét...Egyébként még nevetséges is...Inkább BMX!Egyébként nekem most van egy eladó BMX-em, érdeklődni privibe! 15f
2012. jún. 30. 01:46
 2/14 anonim ***** válasza:
én 16/L-vagyok de én is inkább BMX-et ajánlok ;)
2012. jún. 30. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Majd ha egy Rolls Roys-od lesz öcsém,akkor írj ki kérdést...
2012. jún. 30. 01:51
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem kiröhögik
2012. jún. 30. 01:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Extrém roller...ráhenkeltél az elejére egy láncfűrészt? :D
2012. jún. 30. 02:25
 6/14 anonim válasza:
nem xddd ink bmx:) 14/L
2012. jún. 30. 03:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azért térj át másra, mert itt páran azt mondják, hogy a BMX jobb. Ha te ezt szereted csinálni, akkor ne befolyásoljon, hogy kinek mi tetszik! Egyébként a lányoknak általában szokott imponálni, ha egy fiú valamilyen sportot űz - legyen az akár kézilabda, triatlon, roller vagy bármi. :)

Nem 13-14 éves vagyok, de szerettem volna leírni. :)

17/L

2012. jún. 30. 12:38
 8/14 anonim ***** válasza:

Bmx is szarság, bár lehet velük kemény dolgokat művelni, de azt nem a deák-téri bukkanókon. Mikor még kisebb voltam, ilyen 12 évesen én is szórakozgattam ugratások, megpörgetések, de hamar kimaxoltam a dolgot, így már csak az öcsémmel rollerezgettünk.

Kezdj el bűvésztrükköket tanulni, azzal lehet ám csajozni.

Bmx-et tényleg felejtsd el, max ha kannásbortívő, rikítóhajú ocsmány nőket akarsz felszedni, akik általában a fentebb említett téret gyalázzák.

2012. jún. 30. 13:32
 9/14 anonim ***** válasza:
A roller nem extrém barátom. Ellenben ha szeretsz rollerezni, rollerezz nyugodtan, DE ez egyáltalán nem olyan dolog ami bármilyen nőnek is bejönne.
2012. jún. 30. 15:52
 10/14 anonim válasza:
Egem nem zavar a belső a lényeg !!!:D 13/L
2012. júl. 7. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!