Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13,14 Éves lányok! Ti szeretitek az extrém Rolleres fiúkat?
Nehogy azért térj át másra, mert itt páran azt mondják, hogy a BMX jobb. Ha te ezt szereted csinálni, akkor ne befolyásoljon, hogy kinek mi tetszik! Egyébként a lányoknak általában szokott imponálni, ha egy fiú valamilyen sportot űz - legyen az akár kézilabda, triatlon, roller vagy bármi. :)
Nem 13-14 éves vagyok, de szerettem volna leírni. :)
17/L
Bmx is szarság, bár lehet velük kemény dolgokat művelni, de azt nem a deák-téri bukkanókon. Mikor még kisebb voltam, ilyen 12 évesen én is szórakozgattam ugratások, megpörgetések, de hamar kimaxoltam a dolgot, így már csak az öcsémmel rollerezgettünk.
Kezdj el bűvésztrükköket tanulni, azzal lehet ám csajozni.
Bmx-et tényleg felejtsd el, max ha kannásbortívő, rikítóhajú ocsmány nőket akarsz felszedni, akik általában a fentebb említett téret gyalázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!