Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti szeretitek az ondót meginni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha szájba kerül, és lenyelik rögtön, megelőzhetik a fertőzést, ha szájban hagyják, és mennek kiköpni, több eséllyel kapnak el valami betegséget.

Ezt persze csak olyanoknak mondom, akik sűrűn cserélnek partnert.

2012. jún. 27. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

Ennyi erővel, bocs undor nélkül, akár a takony turhát is lenyelhetik! Hiszen van hogy én is a számban tartom, míg ki nem köpöm! Persze az a sajátom.

Most lepontoztok?

2012. jún. 27. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

1. válaszoló voltam: nem kell lenyelni, de akkor szájba se élvezzen, mert egyforma undorító lehet mind2 eset. Mellesleg ha már szopni nem undorító, lenyelni se az, mondjuk ha engem szopna egy csajszi, és azt mondaná undi lenyelni, hát akkor szopja az újaimat max.

Már nem azért de én nem kötelezem hogy lenyelje, de akkor ne szopjon, mert ez így nekem rosszul esik, vagy akkor csak kóstolgasson, de ne aktívan...

De ne offoljunk szana szét, majd a csajok meg mondják neki a frankót.

2012. jún. 27. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem szeretjük. Lenyeljük (én legalábbis) mert ha már a számba került, undorítóbbnak találom kiköpködni. Meg mert a pasik azt szeretik, ha lenyeljük, és akinek ezt megteszem, azt tutti szeretem. És örömet akarok neki szerezni. Ha ez csak egy minimális plusz is, akkor is megteszem. Nem egy nagy kunszt, egy gyors nyelés és kész. De nem hiszem, hogy valaki azért tenné ezt, mert "szereti az ondót"...Az, hogy édes, vagy keserű nem változtat az "élményen" szvsz az állaga okoz gondot, nem az íze.
2012. jún. 27. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, nem is nyelem le. :S Nem gyomorba való dolog.
2012. jún. 30. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!