Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éreztessem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éreztessem vele, hogy tényleg Ő kell nekem?!

Figyelt kérdés
Múlthéten összejöttem 1 hónap talizgatás után 1 csajszival. Jól kijövünk, kézenfogva sétálunk, szájra puszi, ölelgetés, tehát jól érezzük magunkat! Úgy tudom, én vagyok neki az első pasija(ő mondta) És mikor kérdeztem tőle, hogy mit érez most, hogy járunk, ő erre azt mondta hogy még picit furi neki. Ez mit jelent?? Hogy éreztessem vele hogy tényleg őt akarom?
2009. júl. 8. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még többet romantikázz vele, gyertyafényes vacsora stb

Szerintem a furit a kötötségre értette hogy még kicsit szoknia kell nem rád.Máskor kérdezd meg hogy a furi jó értelemben furi vagy rossz értelemben .

Ezek alapján szerintem jó értelemben mondta.

Udvarold körbe mond el neki mit érzel és hogy milyen jó vele.:)

Szerintem értékelni fogja :)

Sok Boldogságot:P

2009. júl. 8. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj, biztos úgy értette, hogy furcsa az érzés, hogy jár valakivel, mivel te vagy neki az első. az első pasimmal nekem is marha fura voltXD jó volt, de szokni kellett, h mennyire tudok függeni attól, h velem van-e, meg hiányzott... sztem biztos veletek se lesz baj, csak ebbe is bele kell jönni;)
2009. júl. 8. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben szerintem sincs negatívum. Egyszerűen csak arról van szó h szokni a kell, hogy van egy kapcsolata. Egy ilyen furcsaság szerintem minden kapcsolat elején van :)
2009. júl. 8. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi rossz, hogy azt mondta picit furi. Nekem is furi volt az első.:) Próbáld neki varázslatossá tenni a kapcsolatot, hisz neki Te vagy az első. Legyen tökéletes, és akkor Te leszel az utolsó is.:D
2009. júl. 13. 01:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? csak természetesen "viselkedj" ne akarj más lenni!! ha nem úgy érezne akkor nem volna veled!!majd kialakul a kapcsolat!!
2009. júl. 23. 18:47
 6/6 A kérdező kommentje:
én 19/f ő 17/l
2009. júl. 23. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!