Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szép vagyok, de ennek ellenére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép vagyok, de ennek ellenére sosem volt valami extra pasim. Ami nem is baj! Viszont még nagyon normális sem. Miért van a csúnyáknak helyes pasijuk? Nekem pedig?

Figyelt kérdés
férfiak,nők,szép,csúnya

2012. jún. 29. 20:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

[link]

azok kedvéért, akik semennyire sem értenek angolul, a felirat: a szerelem vak. ;) ugye, érted, mit akarok ezzel mondani? :)

2012. jún. 29. 21:58
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Szép vagy lehet, de belül meg üres, ezért nem találnak meg a normális pasik.
2012. jún. 29. 22:03
 23/28 anonim ***** válasza:

Haat, cafolnam! Hugom 1 evvel fiatalabb, magas, kek szemü, szep arcu, kedves, okos, csinos, apolt, igenyes, süt, fözöget, takarit es meg humora is van. Meg is csak az idiotak, a gnomok, a szelemileg zokni emberkek környekezik.

Nagyon szep nö,(22)de nem ribancos. Velemenyem szerint a normalis pasik felnek a szep nöktöl. Ö meg annyira mulya hogy nem mer, nem akar udvarolni a pasiknak. Ebben a tekintetben kisse regimodi. Pedig lenne sikere, akar ferfiharemet is tarthatna.

Szoval, ha Mohamed nem megy a hegyhez, hegy menjen Mohamedhez. Ne csodallkozz, tudd mit akarsz es ne legyel szegyellös.

2012. jún. 30. 10:16
 24/28 anonim ***** válasza:
Mert beképzeltnek tartják a szép nőket, és ezek szerint nem is alaptalanul. Na meg, nem kell mondani neki állandóan, hogy be szép vagy, mert úgyis tudná hogy kamuzol :))
2012. jún. 30. 15:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Szia! Az en baratom egy atlagos kinezetu srac, es altalaban az emberek azt mondjak, hogy hozza kepest noben sokkal jobb vagyok. Es mondjuk en nem vagyok elajulva magamtol de az emberek nagyon szepnek tartanak. Sokaig ugyaugy voltam ezzel a dologgal mint te, mert kulsosegekre helyeztem a hangsulyt. Illetve nem is tudtam mit akarok pontosan. Aztan talalkoztam azzal akivel mostanaig is egyutt elek, es o mindent felulmul. Hiaba nem a leghelyesebb pasi akivel talalkoztam, de nekem megis nagyon tetszik. Sokkal szebb pasikban sem talalom/talaltam meg azokat a tulajdonsagokat amiket benne igen.O pedig orul, hogy egy szepseges hercegnoje van, de mindig mondja: a szepsegem neki semmit sem erne, ha nincsen a fejemben semmi, es nem vagyok intelligens, stb...Meg ez a szepseg dolog is olyan, hogy nagyon gyenge az akinek minden ezen mulik, nem lesz sikeres a kapcsolataiban sosem.
2012. jún. 30. 17:01
 26/28 anonim ***** válasza:

küldj egy képet priviben, és őszintén, nem bunkó stílusba elmondom a véleményemet.

18/f

2012. jún. 30. 20:33
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igazad van, a jobb kinézetű pasiknak általában szürke vagy csúnya nőjük van. De ez nem azért van, mert egy szebb nő üresebb vagy rosszabb, hanem lehet csak szerencséjük volt a pasival vagy kihasználják őket.

A jó pasikat két felé lehet osztani: okos és buta

1.A helyes, intelligens pasi azért választ csúnya nőt,

mert abba szeret bele, az tetszik neki, vagy mert hasonló személyiségűek, vagy a pasinak nincs önbizalma

2.A jóképű, de ostoba pasi azért választ csúnya nőt:

-mert az nem dug félre (persze rosszul tudja)

-mert a nő beteg lelkű és kiváló lábtörlő, és szexmunkás

-mert a csúnya nő gazdag.

SAjnos a nem normális, lúzer és egyéb pasik azért másznak rá a szép nőkre, mert a genetikai hiányosságaikat így szeretnék kiegyenlíteni. Bezzeg nekik nem kell a csúnya lány "szép lelke"... hehe...

2012. júl. 27. 13:31
 28/28 anonim ***** válasza:

mondjuk nekem alapbol nem jon be az olyan csaj aki pl facebookon kiirja magarol h "szep vagyok, meg jofej",az ilyenekre szeretek en magam rajonno, nem kell elore tudadnia egy csajnak h o mennyire szep vagy jofej.ha te is igy szoktal akkor ertheto h miert csak a nyalas, nagyonbekepzelt sracokkal akadsz ossze.

De ha csak itt titokban irtad ki h szep vagy, es nem hangoztatod nap mint nap akkor mas lehet a gond. Van egy olyan elmelet is, hogy a tul szep noknel nem mernek kezdemenyezni a pasik mert azt gondoljak h ugyse alna le veluk egy olyan bomba csaj.

Te meik kategoriaba sorolnad magad?

23f

2012. okt. 11. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!