Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok, de ennek ellenére sosem volt valami extra pasim. Ami nem is baj! Viszont még nagyon normális sem. Miért van a csúnyáknak helyes pasijuk? Nekem pedig?
Azért csúnyának nem mondanám magam, de eléggé átlagos vagyok. Ennek ellenére simán összeszedtem olyan srácokat, hogy én néztem, hogy ezt hogy??? És miért pont én? Mikor bárkit megkaphatna, akit akar...
Aztán rájöttem, hogy én egyedülállóan rohadt jófej vagyok és nem mellesleg okos is, amit a saját előnyszerzésemhez tudok felhasználni.
Nem mész semmire azzal, hogy szép vagy, ha olyan szimpla lélek vagy, mint egy fapapucs és nem tudsz semmit a pasikról. A legtöbb srác sokkal kevésbé külsőséges, a lányokhoz képest, legalábbis nekem így jött le. Főleg, hogy manapság sajnos aki szép, beéri annyival, hogy ő szép, és ezen kívül semmi mást nem tesz le az asztalra, ez meg általában édeskevés.
Talán ez a hozzáállás miatt. Attól még, hogy valaki kicsit csinosabb az átlagnál, nem feltétlenül kell azt gondolni, hogy ettől szükségszerűen dögös pasija lesz. Sőt, ha direkt így gondolkodsz (szép vagyok=szép pasit érdemlek), akkor ne is számíts még csak normálisra se.
Mert ha belegondolsz, könnyebb együtt élni azzal, aki nincs el annyira a külsőségekkel, inkább a belsőre fekteti a hangsúlyt, mint azzal, aki nap nap után el van ájulva önnön szépségétől. Talán, a kevésbé szépek, akik nem törődnek a külsejükkel, hanem kedvesek, megértőek, viccesek, jó társaság, stb, azokkal jobban érzik magukat a fiúk, mint egy olyannal, aki szerint a szépség egyenlő a mindenséggel.
Jegyezd meg, kicsi lány: a szépség múlandó, ne arra építs egy kapcsolatot.
várj várj várj! Eddig csak neten ismerkedtél?
mert akkor érthetőbb.
De ha élőben is, akkor lehet h túl sok mindent elárulsz magadról túl hamar.
annyira baj csak, hogy hamar elárulsz magadról mindent, és van aki számára unalmas leszel, van aki számára ez olyan, hogy "na ezt is könnyű volt megkapni típus", de vannak pasik akik eleve éretlenek vagy csak nem akarnak komoly kapcsolatot.
De lehet h eddig fogtál ki ilyeneket és mostantól nem, lehet h a 11. pasi lesz az aki nem hagy el ripsz ropsz!
könnyen adod magad és nem becsülnek meg, és most nem csak a szexre értem, azaz nem is arra.
vagy túl sok időt töltesz velük, az is lehet..vagy túl ragaszkodó vagy, vagy te keresed legtöbbet őket ők meg téged alig.
Vaaagy lehet h túl cicababás vagy...
nem tudom, ezt így ennyiből nehéz megmondani csak tippelgetni lehet.
Szerintem te nem csak beképzelt, hanem elkényeztetett nőci lehetsz, aki olyan kérdést tesz fel amit nem ért. Mert eddig minden jó az életében, mert van mire büszkének lenni, ahogy te írtad, és most kiakadsz olyan dolgon, amit nem értesz, nem illik bele a tökéletes, felszínes életedbe?
Talán ha változtatnál a hozzáállásodon, akkor megtalálnának a normális pasik is. A helyes pasiknak azért vannak csúnya barátnőik,ahogy te fogalmazol, mert a ők meglátták a nőben a szépséget, ez a szép dolog, relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!