Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen nagyok az elvárása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagyok az elvárásaim? Miért vagyok ennyire külsőséges? 16/l

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem tartom magamat szépnek, bár már pár fiú érdeklődött irántam(egy kezemen meg tudom számolni). Az a baj, hogy ezek a fiúk, nekem egyáltalán nem jönnek be. Már mint külsőleg, mert egyébként kedvesek és mindegyikkel el tudok beszélgetni, de külsőleg taszítanak. Miért vagyok ennyire külsőséges? Ilyenkor szoktam azon elgondolkodni, hogyha én ilyen külsőséges vagyok, akkor nyilván mások is azok és sohasem fogok találni senkit a kinézetem miatt. Már mint nem vagyok kövér, sőt tudom magamról, hogy szép alakom van(most kár lenne álszenteskednem), de az arcom szerintem nem szép. Meg a kisugárzásom borzasztó. Fiúk társaságában egyszerűen visszahúzódok. Azt is el tudom képzelni, hogy ezek a fiúk azért érdeklődnek irántam, mert senkinek sem jönnek be és végső elkeseredésükben, sőt ez szinte biztos. Esetleg próbáljam meg valamelyikükkel, és majd egyszer csak külsőleg is elkezdek hozzájuk vonzódni, vagy ez az egész badarság? Előre is köszönöm a válaszokat :) (Tudom, hogy ez a kategória 18 karikás :), de máshova nem illet, úgyhogy elnézést)
2012. jún. 29. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"vágyom az érintésre" Jól megértem az ilyen kapcsolatot a másik oldalról (18/F).Próbálj a tapasztalatszerzés irányába elmenni és fejleszd a személyiséged. Menj el minél messzebbre több szélsőséges utat használva. Ezek után majd saját magadat is vonzónak és érettnek találod egy párkapcsolatra.
2012. júl. 1. 19:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Alakítsd a kisugárzásod, azt amitől függ, a személyiséged, a hozzáállásod. Csak hasonlót tudok írni mint korábban. Gyáván nem juthatsz túl ezen. "A szenvedély kórtalan, de beérik az arcodban."
2012. júl. 11. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!