Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ez ok, vagy csak valamif...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez ok, vagy csak valamiféle kifogás? Kinek ne lenne kedve egy kis szexhez?

Figyelt kérdés

A barátom nemrégiben azzal az indokkal "rázott le" hogy fáradt , mert nemrég kelt fel , nincs kedve szeretkezni.

A minap is azt mondta hogy nincs most kedve hozzá, nem szeretné ha ez az egész monotonná válna azért mert ő épp nem adna bele mindent!

Egyébként minden rendben van velünk is és a szexuális életünkkel is, nagyon ritka hogy egyikünk elutasítaná a másikat:)

Szóval lehet ez ok , arra hogy ne szeretkezzünk? Egyáltalán van ilyen hogy épp nincs kedve egy kis szerelmeskedéshez? csak úgy spontán "nincs" :S

19/L

2009. júl. 8. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

igen, van olyan. ennek különböző okai lehetnek pl. fáradság, stressz.

neked mindig van kedved?

2009. júl. 8. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:

hát a barátod mit dolgozik? mert néha én is olyan fáradt vagyok a fizikai munkátol hogy csak feküdni van erőm, nem hogy test mozgást végzni.

de viszont ha egésznap pl.:üzletben ül akkor gyanus.

2009. júl. 8. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:

nem dolgozik! egyetemista...

tegnap és tegnap előtt is nagyon későn ért haza mert édesapjának segített fuvarozni, kb 3-4kor...és nem birta kialudni magát plusz nemrég kelt fel. probálkoztam, de azt mondta nincs kedve mert holnap is egészségügyire és 6kor kelnie kell!

nekem is gyanús az a baj:S

egyébként nem egy utcányira lakik tőlem, szóval nem élünk együtt!

2009. júl. 8. 19:44
 4/8 A kérdező kommentje:
mármint egy utcányira lakik:)
2009. júl. 8. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem például az alvás az első szinte mindig. Ha nem alszom akkor semmihez sincs kedvem, max enni egyet alszás előtt. Várd meg míg kipiheni magát. :P
2009. júl. 8. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nem kifogas, hanem tenyleg faradt. Szerintem menjel el te is segiteni nekik fizikai munkat vegezni, es akkor meglatod, felesleges lesz gyanusitgatnod, es gondolkodnod, miert is nem akar veled egyutt lenni mindennap.
2009. júl. 8. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért a férfiaknak nagyobb fizikai megterhelés a szex szerintem. Abból meg nem kellene problémát csinálni, hogy a kapcsolatotok alatt kétszer nem ütötte le a labdát. Ilyenen kár fennakadni, megmondta, hogy fáradt, az azt jelenti: FÁRADT.
2009. júl. 8. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:

igen a pasiknál ez így van, nincs célozgatás, utalgatás ,meg kifogás...fáradt és kész.reggel próbáld meg. am pasiknál nagyon ritka h ne akarnák szal tényleg fáradt lehet ha nembír lenyomni egy lájtos negyedórást :)

19/F

2009. júl. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!