Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem akarok, hogy miattam tovább szenvedj. " Minden esetben csak kifogás?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha egy fiú szeret egy lányt. Úgy érzi minden tőle telhetőt megtesz a kapcsolatért, de a lánynak ez nem elég, sokszor szomorkodik. Akkor véget vethet a fiú ezzel, mert bár szereti őt, de nem akarja hogy tovább szomorkodjon a lány miatta, azt akarja hogy találjon egy olyan srácot aki mellett majd nem lesz szomorú, nemigaz?2011. aug. 1. 15:44
1/6 A kérdező kommentje:
*akaroM
2011. aug. 1. 15:44
3/6 A kérdező kommentje:
elolvastad, amit alá írtam?
2011. aug. 1. 16:05
4/6 anonim válasza:
Ha igazán szeret valaki és kimutatja,akkor nem szenvedsz ő miatta :)
5/6 anonim válasza:
Nem minden esetben, mi nagyon szerettük egymást barátommal, de mindig csalódást okoztunk a másiknak és bántottuk egymást:S (nem megcsalásról van szó!)
És szinte pont ezzel a mondattal lett vége az 1 éves kapcsolatunknak...
6/6 A kérdező kommentje:
mi is mindig bántottuk egymást, de én nagyon szeretem, és tudom, hogy ő is engem :( ő mondta ki...
2011. aug. 2. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!