Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen? Még nem találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Még nem találkoztam ilyen rendes fiúval.

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, ő 23, én 18. Egy hónapig irogattunk és egy hete szombaton taliztunk és összejöttünk.

Azóta minden nap reggel, délbe, este írja az sms-eket(ezt azelőtt is szokta), törődik velem. Ma is dolgoztam és 11:30kor jön egy sms tőle "Szia hercegnőm, nemsokára szüneted van, jó étvágyat kívánok az ebédhez, nagyon hiányzol, gondolok rád." Legszívesebben minden nap velem lenne. Tegnapelőtt zuhogott az eső így nem taliztunk, de eljött hozzám egy pusziért :). Tudja mire gondolok, mit érzek, stb.

Nekem ez annyira fura és azon gondolkozok, hogy nekem ekkora szerencsém nem lehet, hogy ilyen rendes fiút fogok ki. Létezhet ilyen?

+ A másik kérdés: Meglepetéssel készül nekem, de kiderítettem, hogy mivel. :) Augusztus végén elszeretne velem(és haverjával plusz annak a barátnőjével) menni pár napra a hegyekbe. Mert szeretné, hogy ez legyen az első közös kirándulásunk. Anyum nem nagyon akar elengedni. Mit tegyek?Elég ha majd kikér a barátom?

2009. júl. 8. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy ilyen barátod van, törődj vele minél többet, viszonozd a kedvességeit. Anyudat pedig sokáig kell puhítani, a srác ebédeljen veletek, beszélgessenek sokat, stb. Akkor anyukád rá fog jönni, mennyire rendes, meg fogja kedvelni és végül, ha mondjuk 2-3 hét múlva megint rákérdezel, elenged. Jó szórakozást!
2009. júl. 8. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég tapasztalatlan vagy, létezik ilyen, kb. a férfiak negyede hasonló. De az biztos, hogy többször akadsz bele bunkókba, mondom ezt én, férfiként.

Anyuddal a dolgokat neked kell tisztáznod szerintem. Mutasd be neki a srácot, mond el, hogy ez fontos neked, stb...

2009. júl. 8. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy tapasztalatlan vagyok, csak inkább rossz tapasztalataim vannak.

Köszi a válaszokat.

2009. júl. 8. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

létezik ilyen, én is ilyen vagyok :D:D:D

csak mondjuk én, főleg az elején, kettesben mennék el veled kirándulni :)

sok boldogságot!!! :)

2009. júl. 8. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Kettesben is megyünk, de az csak ilyen egynapos lesz.

Lehet én is jobban örülnék, ha ketten mennénk. :)

Am még nem túl korai?Mármint kirándulni menni vele?Bár akkor már lassan két hónapossak leszünk.

2009. júl. 8. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi már 6 éve házasok vagyunk de én is így viselkedek még most is. Szoktunk randizni is ha úgy van a dolog. pl munkából hazafele itt és itt tali, és elviszem vacsizni, vagy kettesben szoktunk menni mi is kirándulni, esetleg néha barátokkal is. Előfordul, hogy meglepem és elé megyek a munkahelyére kocsival, hogy ne kelljen hazabuszoznia, belvárosban dolgozik és nem szívesen jár kocsival, csak ha valami program van.

35/ffi

2009. júl. 8. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nekünk is ugyanígy volt minden,a korunk is megegyezik. Futárral virágot kaptam,plüssök, szerelmet vallott,fél évig tartott a nagy lángolás,most már csak pislákolunk.
2009. júl. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!