Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Víz alatt lehet smárolni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy, hogy a víz alatt kezdik el.

2012. jún. 28. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, csak akarni kell!
2012. jún. 28. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
hát mi próbáltuk, annyira nem jött be:D
2012. jún. 28. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindent ki lehet próbálni... Legalább egyszer!:D Még nem próbáltam, de elméletét tekintve, ha a szájkinyitást hermetikusan végzitek (=nem folyhat be a víz), szerintem megoldható! Egyébként pedig szerintem prüszkölős fuldoklás lesz a vége, ami vicces, de nem biztos, hogy akkora élmény!:P
2012. jún. 28. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Kiváncsi lennék még nem próbáltam. de jó ötleteim lennének rá h hogyan :D

pl. nagyobb kádban is, oldalra dőlve egymás mellett lemerülnek és úgy

stb.

de azt hiszem valami videón láttam már és lehet.

próbálj a youtube-on rákeresni pl. kiss underwater vagy valami hasonlóra, hátha.

(fiú vagyok)

2012. jún. 28. 22:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, ez csak úgy érdekelt :D
2012. jún. 29. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:

kérdező, lány vagy? mert én fiú vagyok és nagyon kipróbálnám :DDD

(4. voltam amúgy)

2012. jún. 29. 16:06
 7/11 anonim válasza:
én mág a nem probáltam de kiprobálnám sztem lehet
2012. júl. 9. 20:53
 8/11 örültlány válasza:
én még nem próbáltam de szerintem úgy lehetséges ha mind a 2-en egyszerre tarjátok vissza a lélegzeteteket (vagyis egyszerre merültök le) utána csak úgy kell egymás szájához érni hogy ne fojjon be a szátokba a víz és nem vesztek levegőt de nem tudom hogy ha már egymás szájához értetek akkor szabad-e már levegőt venni de amúgy elég nagy esély van rá hogy megfulladhattok szóval miután megvolt a csók utána azonnal fel kell jönni levegőért
2012. júl. 15. 15:38
 9/11 anonim válasza:
hat nekunk nem nagyon jott be :)
2012. aug. 17. 23:16
 10/11 anonim ***** válasza:
őrültlány, miért baj ha a szádba befolyik a víz? simán el lehet lenni víz alatt nyitott szájjal is.
2012. aug. 18. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!