Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan csajok 20 alatt akik nem dugni hanem beszélgetni, és smárolni szeretne, mert lassan már unom? 16F
Van, csak nem bírod kihúzni a Twilight sorai közül még traktorral sem.
Kalandozó
öööö.... hát... az elsőnek van igaza... O.o én ilyet még nem hallottam egy sráctól sem, hogy a csajok akarnak vele szexelni, de ő nem akarja, és már unja... fura...
15/L
Rosszul értettétek a kérdést.
Az már tiszta sor, hogy megfektessek egy csajt, de egy komoly párkapcsolatra vágyok, ahol el tudok beszélgetni a csajjal, és nem a baszásra gondolunk.
Vidd el az ágyig, de csak ültesd le rá. Majd rájön, hogy te mit szeretnél.
Kalandozó
Irigylem a gondjaidat!A te korodban nekem nem az volt a problémám hogy futókalandjaim vannak tartós kapcsolat helyett,hanem hogy a börtönatmoszférájú kollégiumban jól jöjjek ki a barnább bőrű szakmunkásokkal (ugyanott szállásolták őket el mint minket gimiseket)vívott összetűzésekből.Az én időmben dráma a te idődben romantika ugyanabban az életkorban.Az ilyen topikoknál kis túlzással úgy érzem magam mint öregapáink kik legszebb éveiket a fronton nomeg hadifogságban töltötték és irigykednek az unokáikra akiknek a legtöbb gyötrődést az jelenti hogy jól megy e a csajozás vagy sem...
Óh de elragadtattam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!