Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy nalam 1 evvel fiatalabb srac akinek nem volt meg baratnoje? Multkor elmentunk setalni beszelgetni es leakartam smarolni mire o elhuzodott .

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne te nyomulj, adj félreérthetetlen jeleket. Mond meg neki, hogy mennyire jó vele lenni stb. udvarolj és hódítsd meg, gyűrd le a félénkségét. 28/F
2009. júl. 14. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem volt még barátnője, akkor tapasztalatlan e téren, tehát megrémítheti ha ennyire nyomulsz, okosan kell "becserkészned". Na pont ilyen fiúnak lenni, üdv a klubban :) Kitartás!

19/F

2009. júl. 14. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
ertem en de ilyen nem volt meg hogy en masszak pasira.. de valami megfogott benne es ugy erzem hogynekem kell :d szoval muszaly valahogy leszeditsem a labarol ! amugy a haverei azt mondjak hogy tetszem neki meg minden csak gondolom fel kezdemenyezni .. aztan multkor meg tobben voltunk es mindenki nezett.. szoval megprovbalom kettesbe.. mert beszeltem vele es annyit mondott hogy lehet lesmarol majd o de nem az utcan.. szoval eleg felenk lehet ezek szerint :P
2009. júl. 15. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden pasiban van vadászösztön és ha mi vadásszuk le őket, a látszatot akkor is fenn kell tartani, hogy ők tették:)) Soha ne nyomulj így rá pasira, azt nem szeretik a félénkebbek sem. Ha nem zárkózik el tőle, akkor találkozz vele, beszélgessetek, figyelj oda magadra, hogy csinos, szexi legyél és ha meg akar csókolni, akkor azt észre fogod venni. De ne Te kezdeményezz.
2009. júl. 17. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
nem lehet meleg?
2009. júl. 17. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem félénk, csak mondjuk én sem örültem volna, ha az első csókot a barátomtól a ca. 25 fős baráti társaságában kapom... Ilyenre nem gondoltál esetleg...? Nem mindenki exhibicionista. Kettesben kéne.
2009. júl. 17. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!