Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami ötletetek? Kreatív évfordulós ajándékot szeretnék készíteni a páromnak, de egyenlőre ötletem sincs.
Azt úgy mondjuk, hogy egyelőre. Saját közös fotós strandpapucs pl?
De ha beírod a google-ba, hogy kreatív ajándék, akkor ott megannyi ötletet találsz, többet mint amennyit itt fogsz kapni szerintem:)
nocsak megtanultad leírni, hogy rézgálic? nálam egy kicsit elírtad....
na de, a kérdésre válaszolva. én szív formájú tortát csináltam. nem bonyolítottam túl, teljesen egyszerű, sütés nélküli citromtorta volt. nagyon édes szájú és tetszett neki.
oké, maradandó
nálunk volt már törcsi is, de nem hiszem, hogy azt te meg tudod csinálni
de ha ügyes vagy a sütibe tehetsz fényképet akár képkerettel is (csak figyelmeztesd előtte) és az semmiképp ne legyen sütve.
nekem ő a nővérével csináltatott szülinapomra. a sütit megettük, a kép megmaradt
ha valami még eszembe jut írok
Elnézést a mogorvának látszó válasz miatt, nem rosszindulatból, de itt gyakorikerdesek.hu-n is van kereső.
Beírod, hogy "kreatív ajándék", és egész oldalnyi lista a már meglévő, megválaszolt, ugyanilyen tartalmú kérdésekből.
10 másodpercnyi keresést és pár perc olvasást igazán rá lehet szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!