Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tiniszerelmek miért nem (vagy csak ritkán) tartanak sokáig?
szerintem azért mert még gondtalanok a fiatalok, a pap vagy mama fizeti neki a bulit stb...
és nem várja el a barátjától(nő,vagy férfitól), hogy legyen felelőség teljes stb.. és nem jön ki a valódi énje a fiataloknak mert a szülő "elfedi".
több mint 1 éve.... hát ne haragudj meg de az nem olyan sok idő, azalatt csak rendesen megismered, de kell hozzá több év hogy teljesen kiismerd és hogy megtudd hogy igazából milyen és hogy milyen helyzetben hogyan viselkedik veled vagy másokkal...
A tiniszerelmek miért nem tartanak sokáig? Mert a tinik még részben éretlenek rá és máshogy látják a világot és a terveiket, mint ahogy azt az előző válaszolók is mondták.
Ahogy telik az idő és még jobban ismeritek egymást és ismerni kezditek a jövőtöket is úgy változik minden.
Vannak akik együtt lesznek később is és megoldják a jövő gondjait és vannak olyanok is akik szakítanak és keresnek mást... Az igazit ebben a korban is megtalálhatod, nekem mamám és anyukám is 17-18 évesen ismerte meg és még mindegyikőjük boldog szíve választottjával, de ez ritka.
Egy kapcsolathoz kompromisszumokat kell kötni és megtanulni tisztelni és becsülni a másikat és felelősséget vállalni a tetteinkért és kiállni a másikért és a másik mellett erre viszont egy tini nem képes.
egy tini nem képes?! hát a többség lehet h nem de vannak kivételek... én ismerek.
am télleg azért van mert változunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!