Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Valaki adna nekem tanácsot?
Figyelt kérdés
végre eldontottem hogy a kurafi életmódomat hátrahagyva keresek egy csajt magam mellé,akit szeretni fogok.. találtam is,ossze is jottunk.. o olyan jóleány,kedves,okos enyhén egoista mint én(mivel nem nagyon voltak pasijai,ezért a ,,magam is jól elvagyok,, elv alapján mukodik) a lényeg h 1 hónapja jottunk ossze,elvagyunk,jol érezzuk magunkat..kicsit visszahuzodo,de az még nem a világ..de ha nem keresem,nem keres..ha írok neki smst hogy hiányzik meg valami apróságot,akkor visszairja h én is neki..miért nem tudom elhinni?miért nem tud oszintén átkarolni ha én átkarolom?miért érzem ugy hogy csak beetet? ha ezt felvetném neki az lenne a válasz h ,,ha így lenne már rég nem lennék veled,,... kezdem ot szeretni,teljesen megjavultam mellette,és állítolag szeret..bár valahogy nem érezteti..mit csináljak mert ez már megy az idegeimre...xarjak a pofájába?? nem fog belolem senki hulyét csinálni...
A ,,magam is jól elvagyok,, elvnek tudható be szerintem. Még nincs nagyon hozzászokva, hogy mással is foglalkozni kell, azaz a szerelmével, mert akkor ezek szerint inkább csak magában elvolt. Szerintem igenis szeret téged és nem akar hülyére venni, csak lehet, hogy neki ez az egész teljesen máshogy jön le és nem is érzi, hogy ez mennyire félreérthető/bántó veled szemben. Még kell neki egy kis idő, hogy rájöjjön, hogy van kire támaszkodni és van, aki szereti és akinek nyíltan kimutathatja, hogy ő is szereti. :)
2012. jún. 27. 21:43
2/11 anonim válasza:
visszahúzódó. megvolt a varázsszó. tud róla, hogy milyen voltál a "javulásod" előtt. az is közrejátszhat abban, hogy nem mer még téged annyira szeretni. nem mer annyira közel engedni magához, nehogy koppanjon. mondd el neki, hogy változni szeretnél és ehhez kell ő is.
nem hinném, hogy hülyét akar belőled csinálni. a leírtak alapján ő nem az a fajta
2012. jún. 27. 21:44
3/11 anonim válasza:
Ha az első pasija vagy akkor zavarodott vagy nem tudom..
Ha nem akkor vaszleg az exére gondol :D
2012. jún. 27. 21:44
4/11 A kérdező kommentje:
ez jutott nekem is az eszembe.. a sok depressziós kislány.. mi a francnak mennek bele egy kapcsolatba,amikor az exukon jár az eszuk??? hogy megkeserítsék a másik életét,amikor az már beleszeret?menjen az exéhez,aki le se xarja a fejét..az ideg szétcsesz hogy már itt is ezt hallom.. csajok..
2012. jún. 27. 21:49
5/11 A kérdező kommentje:
miért nem tudtam befogni a pofámat..miért kellett olyanokat írnom hogy hiányzik..ezzel csesztem el mindent szerintem.. kussolnom kellett volna..ignorálni ot a francba..nem írni neki,nem beleszeretni :(
2012. jún. 27. 21:53
6/11 anonim válasza:
Azért szerintem még ne írd le ennyire ezt az egészet. :S Inkább beszéld meg vele!
2012. jún. 27. 21:55
7/11 anonim válasza:
Ő máshogy dolgozza fel a dolgokat, és nagyon jókat írtak az előttem lévők... a visszahúzódó a jelszó... nyugi, bízz benne, szerintem nem vesz palira!:)
2012. jún. 27. 21:56
8/11 A kérdező kommentje:
de hát akkor most mi legyen?? nyomjam tovább ahogy eddig?mosolyogva,boldogan?aztán majd meglátom mikor ejt pofára? vagy mikor bújik hozzám magától? :S
2012. jún. 27. 22:04
9/11 anonim válasza:
Mondom, szerintem az lenne a legjobb, ha megbeszélnétek, hogy miért ilyen? :)
2012. jún. 27. 22:04
10/11 A kérdező kommentje:
meg beszéltuk mi már ezt.. én is mondtam neki hogy ne csodálkozzon hogy nem írok neki minden nap sms-t vagy nem írom tele a fb-levelezot mint a tobbi gyokér..mert nem akarom hogy rámunjon,vagy hogy tul nyomulósnak vegyen..o azt mondta h ugyanez az oka amiért nem ír o sem neki..de o még kevésbé keres mint én ot..pedig kedves vagyok vele,igaz néha beszólogatok neki poénos dolgokat,idegesítem de amint láttam tetszik neki,és mindig mondja milyen bolond vagyok és nevet :) sokszor úgy néz rám hogy el tudnék olvadni,mintha azt sugallná a szeme ,,csókolj meg,, de amikor megpróbálom,huncutul elhúzza a fejét..de amikor megpuszilom az arcát mosolyog és megintcsak jon a ,,te bolond,, beszólás..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!