Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Kétségbeestem.
Nagyon kétségbe vagyok esve. A párom és az én nemi vágyam nagyon különbözik. Az enyém gyakorlatilag közelít a 0hoz. Ha nagyon gyorsan nem változtatok ezen,akkor vége lehet... Ezt nagyon nem szeretném.
Milyen megoldásokat ismertek? Vágyserkentők? Agyilag hogyan tudnám magam átállítani? Kérlek segítsetek!
Értelmes válaszokat várok...
Szerintem ne használj gyógyszert, mert egyik ismerősöm használt és kórházban kötött ki sajnos. :sss
Amúgy pontosan, mi az, hogy közelít a 0hoz? Mondj egy példát! :) Mert nem értem teljesen, pontosan!
Attól függ...
Van az a lehetőség, hogy nem érzel rá késztetést (fáradt vagy, régóta szedsz fogamzásgátlót, stb.), de amikor csináljátok, akkor neked is megjön a kedved, és élvezed.
Ebben az esetben elhatározás kérdése, hogy gyakrabban kezdeményezz/hagyjad magad, és nem kell a párod orrára kötni, hogy te fél órával ezelőtt inkább olvastál volna, de egye fene...
A másik lehetőség, hogy akkor sem esik jól, ha csináljátok. Így meg nem is csoda, ha nem kívánod. Próbálkozzatok, kísérletezzetek, mi okoz örömet, mit élvezel. Nem kell akkorát élvezni, hogy lekarmold a bőrt a hátáról, elég, ha magában az előjátékban már örömöd leled, és vágysz a gyengédségre.
A vágyserkentők csak arra jók, hogy nélkülük már egyáltalán ne is menjen.
1! Nem kezdeményezek és magamtól nagyon ritkán kívánom meg.
2! Inkább az első eset az igaz rám,hogy amikor csináljuk akkor már jó. De előfordul az is,hogy olyankor nem élvezem,de általában igen. Sajnos nagyon nehéz rávennem magam,hogy elfogadjam a közeledését,mert olyankor nagyon nincsen hozzá kedvem és úgy érzem,mintha megerőszakolnám magam. Hogy tudnék ez ellen tenni? Sajnos akkor abban a pillanatban nem fogom fel kellően a helyzet súlyosságát,hogy ha nem megyek bele,akkor megint csak ott kötünk ki,hogy veszekszünk és a szakadék szélén táncolunk. Hogy tudnám felfogni, hogy ez van és hogy tudnám erősebbé tenni az akaratomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!