Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Valaki segítsen.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtomki1987 kérdése:

Mit tegyek? Valaki segítsen.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5-6 éve vagyunk együtt,tavaly tavasszal fél évre szakított velem,mert ittam,buliztam.utána 1-2hét alatt talált magának társkeresőn egy palit,és azzal volt fél évig,utána én is voltam pár csajjal de nem hosszútávon,mert nem tudtam szeretni egyiket se.Ja és amikor egyszer jöttek inni velem a barátjával,és barátja elment kicsit,smárolt velem,ésa barátja meg oda jött pattogni és betörtem az orrát.utána felmentem barátnömhöz és együtt voltunk.reggel meg a szemembe mondta hogy szereti,és kibékült azzal a köcsöggel.szeptemberbe békültünk ki barátnőmmel,és az elején tök jó volt vele megint,de utána kezdett romlani a dolog,és igazából nálam,mert szenvedek tőle hogy volt mással,az miatt is hogy én is,nem tudom mit tehetnék,mert így csak minden nap ,vagy héten csak veszekedés van...mert a múlt miatt szenvedek...néha úgy érzem már nem birom sokáig.legyen vége?vagy mi? :(

2012. jún. 27. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is azé nem jöttem össze a "szerelmemmel" mert más ágyába bújt, és magában a tény hogy még szűz volt (mert az volt) mikor szerettük egymást.

Szóval az értelmek tökmind1 részemről, egyszerűen hányingerem lett volna, ha ágyig jutok vele, mert eszembe jutna mindig az, amit nem akartam volna.. Pedig lett volna esélyem nála, és még mindig szeretem.

Am. hagyd a fenébe, mert téged is csak lelkileg tönkre tesz ez az egész, hogy mással kúrt.

2012. jún. 27. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp sem tudod túltenni magad a múltban történt eseményeken akkor igen, jobban tennéd, ha véget vetnél ennek a kapcsolatnak. Persze megpróbálhatod magad túltenni rajta, esetleg beszélni erről a barátnőddel, lehet az segítene.
2012. jún. 27. 09:28
 3/3 A kérdező kommentje:
de hiába minden,hiába beszélek neki,csak azt mondja hogy próbált elfelejteni,meg csak belém volt szerelmes,de ha őt nem szerette mégis hogy volt vele?,meg hogy szopta le?mert ezt így elmesélte,azt is mekkora farka volt szegénynek...
2012. jún. 27. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!