Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 83 kg vagyok 164 cm magasságga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

83 kg vagyok 164 cm magassággal. A barátom gyönyörűszépnek tart, de én magamat nem. Néha szakítanék vele, mert büntetésnek tartom, hogy ilyen nője van. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A hasam kicsikét sem feszes, a felkarom nagyon nagy. Voltunk standon és végig kaptam a bókokat. Mikor tükörbe néztem a sírás jött rám. Nyár végéig nem tudom leadni a felesleges kilóim, de standra többet nem akarok menni. Szerinte a bikini is jól áll rajtam. Mi a véleményetek? Amúgy csak pár hónapja járunk, ő pedig teli van bomba női ismerősökkel. Sikeres, tanult és szép arcú, csinos lányokkal... Én egy szörny vagyok...
2012. jún. 27. 09:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez egy dolog. Alig van nő, aki elégedett magával.

De gondold végig. Lehet, hogy nincs tökéletes tested, ennek ellenére veled van, akkor valószínűleg normálisabb fajta pasi, akit nem csak a külső érdekli, és nem zavarja, hogy olyan vagy, amilyen. :)

2012. jún. 27. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
hát ha "lustácska" vagy, meg szerinted elég futkározni, akkor soha nem fogsz jobban kinézni, csak egyre rosszabbul. De ez nem baj, mert legalább nem fáradsz el a futásban, kis lustácska.
2012. jún. 27. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Ugyan nincs ekkora feleslegem mint neked, de nem vagyok feszes. Keményen teszek érte, de pl 52 kilósan sem vagyok elégedett magammal, hát 60 kilósan se voltam.

El kell fogadni a bókokat a párodtól, nekem is nehéz volt eleinte, de ő szépnek tart. Ne beszéld le erről!

2012. jún. 27. 12:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Grat. Ha nincs prolbéma, akkor csinálunk. nem elég, hogy a barátod szeret és folyamatosan dicsér, csakazértis kell a hiszti. Változtatni meg már nem akaródzik, mert lustácskáknak tetszünk lenni, hát akkor szépen dagadtkák is maradunk. Meg hisztisek. De ha meg ezt fel merem hozni, még én leszek a rossz.

Sajnálom a barátod, de nem a súlyod miatt.

(egy kérdés csakazértis: minek kéne történnie, hogy elfogadd magad, és ne hisztizz?)

2012. jún. 27. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Vigyázz, mert nem a külsőd az, amivel probléma van, hanem az, hogy képtelen vagy elfogadni, ha dicsérnek, gondolom egyből elhárítod vagy csak fintorogsz rá egyet, amivel kifejezed, hogy áh nem is...

Az ilyen emberek gyakran ellenszenvet váltanak ki, tudod miért?

Nyavalyogsz, hogy hogy nézel ki, nem tetszel magadnak, elégedetlen vagy a testeddel és mit teszel? Az égvilágon semmit. Ilyen hozzáállással inkább örülnél, hogy valaki mégis szépnek lát! Mert az ilyen emberekről lesüt messziről, hogy milyen önbizalom hiányosak.

Tudod nekem semmi bajom azzal, ha valakin van felesleg, ha magát az adott személyt se zavarja, elégedett így magával.

Na de ha valaki elégedetlen valamivel és semmit se tesz ellene, ez akkora akaratgyengeség... nekem azt sugallná, hogy másért se vagy képes megerőltetni magad, mert inkább beletörődsz a rosszba.

Sportolni is lehet úgy, hogy szórakoztató legyen, kérd meg a barátodat, hogy járjatok el együtt kondizni, vagy futni, vagy tornázz otthon valami dvd-re, ha inkább magányosan szeretnéd, vagy szervezz össze egy kis csapatot a barátaidból, akikkel mondjuk rendszeresen összejöttök valamiylen csapatsportot játszani.

Vagy járj el valakivel biciklizni, valami messzebbi helyre, ott el lesztek, nyugodtan legyen célja is az útnak, úgy máris nem a sport kényszerét érzed benne, és ez még ráadásul jó program is...

Szedd össze magad, aztán érd el, hogy olyan lány legyél, aki ha tükörbe néz, büszkeséget érez! Képzeld, ez csodás érzés, megéri fáradozni érte!

2012. jún. 27. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
De kis butus vagy! Ha a párodnak tetszel, akkor mi a baj? Ha magaddal nem vagy megelégedve, tegyél ellene, de ne érezd már azt, hogy ő "büntetve" van azáltal, hogy olyan lánnyal van, akit gyönyörűnek lát!
2012. jún. 27. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:
egen. az ilyen nőktől tudok a falra mászni. Örülj neki, hogy úgy szeretnek, ahogy vagy, ne hisztizz, mert tönkreteszed a kapcsolatod. És igen -minden gonoszkodás nélkül mondom, hogy- a 83 kiló ehhez a magassághoz SOK. Ez nem ízlés kérdése, ez az igazság.
2012. jún. 27. 14:52
 18/20 anonim ***** válasza:
a barátodnak tetszik, tényleg ez a lényeg. amúgy próbáld magad más szemmel nézni: te puha és telt vagy, nem egy csontos piszkafa. van rajtad mit fogni: nagy a melled (gondolom), nagy a feneked, stb. azokat a tulajdonságaidat helyezd előtérbe, amik szexisek.öltözz úgy, ami ápolja és eltakarja, amit kell, viszont a pozitívumokat kiemeli. egyébként a lustaság is olyan: az első lépés a legnehezebb. ha futni szeretnél, eleinte kicsi távokat fuss, aztán ahogy javul az erőnléted, úgy hosszabítsd az utat. és a kocogás vagy a séta is több a semminél. a lényeg, hogy ne állj le. ha nagyon lusta vagy, kezd azzal, hogy egy-másfél órát sétálgatsz a barátnőiddel vagy a barátoddal a környéken. a semminél több. aztán elkezdhetsz kocogni, majd futni.
2012. jún. 27. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy egyáltalán veled van b@szod! És legalább ducira fogyjál le! 70kg. Ha ugyanúgy nem törődsz magaddal, mint eddig, hamar mázsa 20 leszel. Aztán majd sírhatsz!
2012. jún. 27. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy percig se legyél rosszul emiatt, ha a párodnak így tetszel, akkor az úgy is van. Viszont a saját testi-lelki egészséged érdekében lehet érdemes lenne 10kg-t ledobnod. Ezt csak mint tanács mondom. Amúgy volt nekem is barátnőm hasonló paraméterekkel mint te, nekem nagyon bejött :)
2012. jún. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!