Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
83 kg vagyok 164 cm magassággal. A barátom gyönyörűszépnek tart, de én magamat nem. Néha szakítanék vele, mert büntetésnek tartom, hogy ilyen nője van. Mi a véleményetek?
Ez egy dolog. Alig van nő, aki elégedett magával.
De gondold végig. Lehet, hogy nincs tökéletes tested, ennek ellenére veled van, akkor valószínűleg normálisabb fajta pasi, akit nem csak a külső érdekli, és nem zavarja, hogy olyan vagy, amilyen. :)
Ugyan nincs ekkora feleslegem mint neked, de nem vagyok feszes. Keményen teszek érte, de pl 52 kilósan sem vagyok elégedett magammal, hát 60 kilósan se voltam.
El kell fogadni a bókokat a párodtól, nekem is nehéz volt eleinte, de ő szépnek tart. Ne beszéld le erről!
Grat. Ha nincs prolbéma, akkor csinálunk. nem elég, hogy a barátod szeret és folyamatosan dicsér, csakazértis kell a hiszti. Változtatni meg már nem akaródzik, mert lustácskáknak tetszünk lenni, hát akkor szépen dagadtkák is maradunk. Meg hisztisek. De ha meg ezt fel merem hozni, még én leszek a rossz.
Sajnálom a barátod, de nem a súlyod miatt.
(egy kérdés csakazértis: minek kéne történnie, hogy elfogadd magad, és ne hisztizz?)
Vigyázz, mert nem a külsőd az, amivel probléma van, hanem az, hogy képtelen vagy elfogadni, ha dicsérnek, gondolom egyből elhárítod vagy csak fintorogsz rá egyet, amivel kifejezed, hogy áh nem is...
Az ilyen emberek gyakran ellenszenvet váltanak ki, tudod miért?
Nyavalyogsz, hogy hogy nézel ki, nem tetszel magadnak, elégedetlen vagy a testeddel és mit teszel? Az égvilágon semmit. Ilyen hozzáállással inkább örülnél, hogy valaki mégis szépnek lát! Mert az ilyen emberekről lesüt messziről, hogy milyen önbizalom hiányosak.
Tudod nekem semmi bajom azzal, ha valakin van felesleg, ha magát az adott személyt se zavarja, elégedett így magával.
Na de ha valaki elégedetlen valamivel és semmit se tesz ellene, ez akkora akaratgyengeség... nekem azt sugallná, hogy másért se vagy képes megerőltetni magad, mert inkább beletörődsz a rosszba.
Sportolni is lehet úgy, hogy szórakoztató legyen, kérd meg a barátodat, hogy járjatok el együtt kondizni, vagy futni, vagy tornázz otthon valami dvd-re, ha inkább magányosan szeretnéd, vagy szervezz össze egy kis csapatot a barátaidból, akikkel mondjuk rendszeresen összejöttök valamiylen csapatsportot játszani.
Vagy járj el valakivel biciklizni, valami messzebbi helyre, ott el lesztek, nyugodtan legyen célja is az útnak, úgy máris nem a sport kényszerét érzed benne, és ez még ráadásul jó program is...
Szedd össze magad, aztán érd el, hogy olyan lány legyél, aki ha tükörbe néz, büszkeséget érez! Képzeld, ez csodás érzés, megéri fáradozni érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!