Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
83 kg vagyok 164 cm magassággal. A barátom gyönyörűszépnek tart, de én magamat nem. Néha szakítanék vele, mert büntetésnek tartom, hogy ilyen nője van. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A hasam kicsikét sem feszes, a felkarom nagyon nagy. Voltunk standon és végig kaptam a bókokat. Mikor tükörbe néztem a sírás jött rám. Nyár végéig nem tudom leadni a felesleges kilóim, de standra többet nem akarok menni. Szerinte a bikini is jól áll rajtam. Mi a véleményetek? Amúgy csak pár hónapja járunk, ő pedig teli van bomba női ismerősökkel. Sikeres, tanult és szép arcú, csinos lányokkal... Én egy szörny vagyok...2012. jún. 27. 09:18
1/20 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a barátod annak tart. Én is úgy vagyok vele, hogy csak 1 embernek, NEKI akarok megfelelni. Persze, azért kicsit edzhetsz, meg ilyenek, hogy egy kevés lemenjen, de nem dől össze az élet. Szépen, lassan, majd adhatsz le felesleges kilókat :)
2/20 anonim válasza:
Csöppet önbizalom hiányban szenvedsz. A pasid meg ebből akar kikezelni. Neki így tetszel ahogy vagy. Ne ellenkezz ellene. Fogadd el, hogy kellesz neki és kész. Ha zavar a túlsúly, kezd el sportolni, kérd meg, hogy segítsen neked ebben. És azt azért tedd hozzá, hogy nem miatta szeretnél lefogyni, hanem magad miatt...
Menni fog.
3/20 anonim válasza:
Ezzel fogod tönkretenni a kapcsolatotokat, hogy folyton a kilóid miatt görcsölsz. Ha annyira tele van bomba csajokkal, akkor miért van veled? Nyilván talált benned valamit, ami megfogta! Örülj neki, hogy ilyen rendes barátod van, és szeresd!
4/20 anonim válasza:
én is kb ennyi kiló vagyok mondjuk kb 10 centivel magasabb, persze lány. én is így vélekedek magamról. szerintem nincs aki vonzónak találna. nincs is senkim. de összetenném a kezem ha találnék végre valakit, aki nem arra bukik, ha a csaj olyan mint egy próbababa. Nem véletlenül van veled és nem mással.
5/20 anonim válasza:
A barátod szépnek tart, ez a lényeg. :) Én is hasonló problémával küszködök, és hidd el, nincs annál jobb érzés, mikor mindent megteszek azért, hogy jobb legyek, jobban megfeleljek önmagamnak és a páromnak is. Gondolok itt most edzésre például. Szóval csak hajrá, a barátod sem véletlenül veled jött össze a "bomba női ismerősök" mellett, biztos van benned valami, ami belőlük hiányzik. :) 20/L
6/20 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, ám én mániákusan azt érzem, hogy ő még nem látott bennem olyat, amit én nap mint nap látok :( Nem tudom mi lehet az, de akkor is úgy érzem, hogy nincsen igaza. Akaraterőm pedig szinte nulla van az edzéshez, futni kéne, de lustácska vagyok...
2012. jún. 27. 09:36
7/20 anonim válasza:
Barátod biztos szereti az ilyen típusú csajokat különben miért lenne veled, de én egyetértek a te nézeteddel, elég sok ez a 83kiló, nekem speciel kb ~30 kilóval jönnél be.
8/20 anonim válasza:
Hehe,én ennek pont az ellentéte vagyok.
64kg 183cm és fiú...
9/20 anonim válasza:
Ha tele van "bomba csajokkal", szerinted veled jött volna össze, ha nem lenne benned valami, amibe tényleg beleszeretett? Ha őt nem zavarja, és nem szakít ezért veled, akkor ne csinálj hülyeséget :))
10/20 A kérdező kommentje:
hátöööö. Van egy gondolatom arra, hogy amilyen szeretetigényes vagyok és cserébe törődő, talpraesett az tetszik benne. Belsőmmel nincs probléma, de a külsőmmel igen. Nagyon sok bókot kapok, de mind lepereg. Az arcom szép, de a testem förtelmes. Áhh. Megőrülök :D
2012. jún. 27. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!