Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a párommal (tettekkel), hogy ha nem változik én sem teszek semmit, és már nem könyörgök?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbáltam vele beszélni, de úgy érzem nem igazán értette meg kicsit elbeszélünk egymás mellett, ráadásul én (sajnos) az az ember vagyok akiből akkor jön ki a probléma mikor veszekszünk.

Szeretném, ha észre venné a párom magát és több időt töltene velem,(megtehetné úgy érzem), azt látom, hogy csak én teszek ezért a kapcsolatért és így neki kényelmes.

2012. jún. 26. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogd meg magad, aztán minden délután menj el valahova. Smink, csinos ruha. Tök mindegy, hogy a városba mész, vagy kávézni a barátnőkkel, neki ne mondj semmit, csak hogy majd jössz.

Talán megijed, és rájön, hogy bizony könnyen lecsaphatnak a kezéről.

2012. jún. 26. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt. Heti 1-2 alkalommal találkozunk.
2012. jún. 26. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Hiába tennéd azt amit az első javasolt, egy ideig lehet javulna a helyzet, de miután látja, hogy újra megadod magad ugyanúgy elhanyagol majd... Ez egy ördögi kör, amiből te nem jössz ki jól!
2012. jún. 26. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 alkalomnál szeretnél többet? Szerinted mi az oka? Messze laktok egymástól? Ha nem jön össze, akkor szép lassan eltűnik a kapcsolat.Heti 1 max 2 tali szerintem már max barátinak tűnik :S Menj el hozzá, vagy mond hogy jöjjön ő.Ha visszautasít, akkor ennyi...
2012. jún. 26. 21:53
 5/5 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok vele!Nekem se ért a szóból. Már annyiszor mondtam neki hogy több szeretgetésre van szükségem,de semmi. Aztán nem mentem hozzá 1 hétig és javult a helyzet :) Ja és mondom neki hogy vannak mások is akik pályáznak a helyére, ettől helyrejött az esze
2012. jún. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!