Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménytelen szerelem mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelem mellett soha nem lehet párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Reménytelenül szerelmes vagyok immár 2 éve, azóta nem tudok párkapcsolatit létesíteni, mert csak átverném szegény fiút akivel vagyok, hogy szeretem, pedig nem is :(

Szerintetek egyszer "megunom" a reménytelen várakozást, és sikerül kiszeretnem belőle, és szerelmes leszek elérhető pasiba?

2009. júl. 7. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:

igen :)

én is két évig voltam reménytelen szerelmes

egyszer csak jött egy fordulópont és teljesen kiábrándultam, jött egy srác azóta vele vagyok és nagyon szeretem

jönni fog hidd el. próbálj túl lépni rajta

rengeteg olyan fiú van akibe ugyanoylan szerelmes lehetsz

én teljesen igy jártam

2009. júl. 7. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
próbálkozok, randizok, ismerkedek de valahogy mégse... Mindenkiben őt látom és nagyon aranyosak kedvesek de nem akarok hazudni nekik:(
2009. júl. 7. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen sikerülni fog egyszer másba beleszeretned. Jól csinálod, hogy mással is ismerkedsz, randizol. Hidd el, hogy lesz majd egy fiú aki megdobogtatja a szíved. Jó pár éve voltam én is ilyen helyzetben, de aztán jött magától a szerelem.
2009. júl. 11. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 3 éve vagyok szerelmes egy srácba, aki.. a részleteket hagyjuk, de a lényeg h ő nem így érez. de eközben volt egy kapcsolatom, és szerettem(igaz ami igaz, nem úgy és nem olyan mértékben, de ez a szerelem is elsöprő erejű volt:)) tehát, IGEN:)
2009. júl. 11. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én, lassan egy éves házasságban élek.. Előtte 3 évig voltunk együtt..

De nekem is volt egy olyan férfi az életemben, akivel soha nem lehettünk egymáséi, mert erkölcsi korlátai voltak, de kölcsönösen szerettük egymást, mert Ő elmondta nekem egy nap, hogy mit is érez irántam.. Én akkor 17 voltam.. Ő 36.. De igaz, voltak kapcsolataim a házasságom előtt, de az az érzés soha többet nem jött.. És szerintem soha nem is fog.. Több éven keresztül egymás melletti házban éltünk.. Minden nap találkoztunk.. Minde nap megérintette a szíven és a lelkem.. Még a férjemben is Őt keresem.. De hiába... Na, és egyszer, megtudtam, hogy halálos beteg lett, sajnos májdaganata, és áttétel van tele... 10 hónap után elvesztettük. És komolyan mondom a szívem és a lelkem is kettéhasadt.. Azóta is sokat álmodok vele.. Érzem, hogy itt van.. És sokat gondolok rá... Ez olyan nehéz...

Nos, nem tudom, hogy te ebből tudtál e magadra vonatkoztatni egy két gondolatot...

De én csak annyit mondok, aki nem volt még ilyen helyzteben, és nem olyan erkölcsök között nevelkedett mint én, az soha nem is tudja meg azt, hogy mi az, hogy vágysz valakire, tudod, hogy Ő is vágyik rád, és elveszíted, mikor, még nem is volt semmi, de nem is lehetne semmi köztetek... Bonyolult...

Sajnálom, hogy ilyen érzéseken kell átmenned..

Légy erős...

De hidd el, örökké benned marad..

Csak légy urrá rajta.. Én is azt teszem..

És nagyon szeretem a férjem, bár nem akkora szeretettel, mint Őt...

:)

2009. júl. 11. 12:14
 6/7 A kérdező kommentje:
12:14: ez szomorú:( Ő hálisten nem beteg, de itt is a kor amiatt nem... Meg szerintem ő nem szerelmes belém, csak azt a "kislányt" látja bennem akit megismert 4 éve....:( ő amúgy 31 éves
2009. júl. 11. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szex vele kijózanít majd márha egyszer sikerül egy éjszakát kettesben töltenetek egy kis alkohol társaságában. meglátod többet nem kell majd neked és inkább szüzekkel kezdj, mármint nálad fiatalabbakkal.
2009. júl. 25. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!