Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennel a helyemben?! Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennel a helyemben?! Vagy megis mit tegyek akarom de nagyon!

Figyelt kérdés
Szoval 21 eves kulfoldon dolgozo lany vagyok. Baratom 25 eves es 2 eve vagyunk egyutt, o sajnos otthon van en meg itt.Bar soha nem gondoltam volna itt letem alatt 3 alkalaommal is talalkozatott egy 16 eves lannyal de allitjak h csak csok volt, es en et el is hiszem , ismerem a baratom tudom hogy az volt a baja h azt mondtam neki lehet egesz evben kint maradok...de valahogy fajt nagyon es elinditott bennem egy lavinat, bar megbocsatottam....elkezdtem en is bulizgatni, szorakozni eljarnia tudta nelkul es volt olyan h egy ejszaka alatt 3 pasival is smaroltam...persze semmi tobb...o ezekrol nem tud...bar egyszer elkezdtem meselni neki azt mondta h o ezt nem hiszi.Soha senkire ra sem neztem volna ha nem csal meg azzal a kis ribanccal erre eskuszom, es most voltam otthon megegyeztunk h jul vegen vegleg megyek haza...pedig otthon se munkam semmi de szeretem ot es egy csok sem jelentett annyit mint az ove...most hetvegen elhivtak discoba zenlni ezt is elturom pedig felek..meg nem nyerte vissza abizalmam de valahol bennem van hogy mar en sem vagyok tole sokkal szentebb. Megismerkedtem viszont par honapja a neten egy szinten 25 eves pasival....azona bizonyos oldalon ahol ramkoszont kb 3-4 eves fotoim vannak fent es be kell hogy valljam en azota jelentos valtozason emntem keresztul, jo csaj vagyok , lehet nagykepuen hangzik, es nem plazacica meg szokeseg de nem tagadom a ferfiaknak majd ki esik a szeme ha meglatnak.Nem szokasom neten ismerkedni viszont nagyon teteszett hogy ennek a helyes pasinak(tenyleg irto helyes) bejovok azokon a kepeken....tisztara meg van halva ertem, pedig nem is sejti h sokkal de sokal jobb vagyok azoknal.Szoval minden ejjel beszelgetunk...vagyis irkalunk, mikro otthon voltam is ha epp nem voltam a baratommal.Hasonlo helyzetben van o is baratnojeel 3 eve van egyutt el is jegyezte...de allitolag nem az a nagy szerelem es heti 2-3x talalkoznak nem is keszul vele osszekoltozni se.Nagyon okos, kegyetlenul, es illedelmes....pont az ellentetem...o higadt nyugodt, fura humora van, olyan kicsit angolos, en meg egy belevalo az eletet konnyen vevo csaj vagyok, viszont nagyon bejovunk egymasnak.En meg nem talalkoztam ilyen erdekes stilusu emberrel.Abba biztos vagyok h beszelgetni ugy soha nem tudnek vele mint a baratommal, de megegyeztunk egy talalkaban...vsagyis a szuleim mennek nyaralni egyedul leszek es eljonne hozzam...mindketten ugyanazt akarjuk normalis ez?es szinte minden este egymast kinozzuk ezen a hulye gepen.....tokeletes a sex a baratommal es soha nem hittem volna h valaki mas is ennyire fel tud meg o utana izgatni....radasul rendor...en meg az akarok lenni, segiteni akar nekem egyetemre is bejutni nagy ismerettsege van....most en ebbe belemenjek....?tulajdonkeppen a lelkiismeretfurdalastol felek a legjobban de egyszeruen ellenallhattalan es hagyja hogy uralkodjak rajta...kihozza belolem az allatot..baratom mellett megszoktam h o a fonok en is kezdemenyezek neha de ennel a fickonal rajottem milyen jo erzes iranyitani, es kihasznalni azt hogy tenyleg fel tudom izgatni.....Mi lesz ebbol ha kiderul;????Annyira nem tudom mit csinaljak...2x mar el is kultem de egyszeruen vonzo az hogy o mas, olyan mintha valtozatossagra vagynek es talan a baratom kicsit elhanyagolt erzelmileg...es oszinten szolva en bennem meg mindig ott van az hogy akkor megcsokolta azt a lanyt es tobbszor is talalkozott vele..pedig egy kis ribanc legalabb egy jo alaku no lenne....ertitek?hogy lett volna oka...en anyira szerettem es akkor ugez mely nyomot ahgyott bennem es elinditotta ezt az oruletet...neha ugy erem eskuszom elkezdtem kurvulni....segitsetek
2009. júl. 7. 22:32
 1/6 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirasert remelem el tudtok menni rajta csak nagyon gyorsan irtam
2009. júl. 7. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
A barátod megcsalt 1 lánnyal, te viszonzásképp megcsaltad 3-mal. Megvolt az elégtétel. Ha úgy érzed, jobban tudnád szeretni azt a pasit mint a barátodat, akkor mondd el a barátodnak, hogy gondok vannak nálad és szeretnél egy kis időt amíg gondolkodhatsz. Közben találkozz a pasival többször, hogy amennyire lehet megismerd, de fontos, hogy közben ne hülyítsd egyiket se. Ja, és úgy lenne korrekt, ha még csók sem lenne... Aztán döntsél, hogy ki kell. Azt mondom, csupán csak az érdek miatt (suli) ne válaszd a másikat, saját erődből is el tudod érni azt, amit akarsz, és az sokkal nagyobb dicsőség.
2009. júl. 7. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Kösz a lepontozást, de ha ennyire nem értenek velem egyet a lepontozók, akkor miért nem született másik válasz?
2009. júl. 7. 23:06
 4/6 A kérdező kommentje:
en felpontoztalak:)
2009. júl. 7. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
ebböl még a vak is látja, hogy szerelmes lettél. figyelj... 21 éves vagy. nem kell leragadnod egy fiu mellett, inkább éld az életet és használd ki azt, hogy csinos, szép lány vagy, és hogy válogathatsz millio fiu között, senki nem kövez meg érte, ha ugy dntesz, hogy véget vetsz a 2 éves kapcsolatodnak. lehet, hogy a távolság miatt elromlott valami... és ezért is érdekel a másik fiu. viszont ne akard a barátod régi nö ügyére hárítani a felelősséget, azt már visszaadtad neki. én a mának élek, a helyedbe találkoznék a sráccal és utána eldönteném, hogy mit akarok. hallgass a szivedre!!!!!
2009. júl. 8. 00:58
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
ennyit írni :D nincsenek barátaid ?:D
2009. júl. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!