Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már fél éve vagyok együtt a párommal, de még nem vagyok szerelmes belé, ez mit jelent? Fontos tényező egy kapcsolatban, vagy már szerelem nélkül is lehetek boldog vele hosszútávon?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 17:44
11/18 A kérdező kommentje:
voltam szerelmes, de ott volt lángoló, intenzív érzelem, volt plusz érzés. Egyszerre taszított a mélybe, és emelt fel a magasba,igen, voltam őrülten szerelmes, de ez más.
2012. jún. 26. 18:05
12/18 anonim válasza:
Azért mert 30 éves vagy még nem kell olyan társsal élned, akibe nem vagy szerelmes. Ne foszd meg magadat ettől az érzéstől. Lehet hogy holnap, vagy holnapután megtalálod az igazit :)
13/18 anonim válasza:
#2 vok. Értem. Önmagaddal kell tisztába jönnöd. Elfogadod-e egyértelmüen a párodnak annak ellenére, hogy nem vagy és várhatolag nem is leszel bele szerelmes azzal a nagy lángolással. Nagyon tartos és boldog kapcsolatnak lehet az alapja ez az elfogadás, amikor egymás értékeinek megbecsülése a kapcsolat alapja, nem pedig egy fellángolás ami -mint látjuk nap mint nap- olyan gyorsan elillan vagy egy másik fellángolás feledteti. A nagy szerelem kultusz nem tesz jot a kapcsolatok tartosságának, söt mondhatni boldogság tartalmának sem. Ne hidd, hogy azokban a korokban, azokban az országokban ahol nem a szerelem a párkapcsolatok alapja, kevésbé boldogok az emberek (nök és férfiak egyaránt). Sok boldogságot!
14/18 anonim válasza:
30 éves vagy, már elég sok mindent megtapasztalhattál. Lehet már csak nem tud semmi sem igazán elvarázsolni.
15/18 anonim válasza:
A pszihológusok szerint 3-5 hónap mire a pár igazán szerelmes lesz egymásba ami addig van az fellángolás,vágy,fizikai vonzalom,de ha fél év alatt nem szerettél bele akkor már nem is fogsz,ne bolondítsátok egymást tovább
16/18 anonim válasza:
érdekes...ha én nem vagyok szerelmes,nem jövök össze vele...nem menne. értelme sincs,olyannak szentelni az időmet,akiért nem vagyok teljesen oda,én ilyet szeretnék találni,de soha nem jön össze.
17/18 anonim válasza:
utolsó ha nem is ismered nem leszel szerelmes,te nagyon kevered a fellángolást és a vonzalmat a szerelemmel
18/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogyan alakult a kérdező élete azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!