Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes, vagy mi a baj?
Figyelt kérdés
Csak akkor ébred valami fel bennem, amikor féltékeny vagyok. Az meg nem ugyanaz azért... a haveri köre neki a minden, nagyon fontosak a számára, én már nem is járok el velük sehova, mert az ottani emberkék eléggé fenn hordják az orrukat, és eddig szinte bármit mondtam, nem volt jó nekik. Az meg uncsi, h ott üljek és kussoljak... egész idő alatt. Ezért külön szoktunk találkozni, sőt, én néha elmegyek inkább a haverjaimmal valahova, mert sokkal jobban érzem magam velük, mint azokkal az emberekkel. A barátom azt is mondta, h ha most terhes lennék, ne számitsak rá. És akkor pl. van egy barátnőm, akinek skót pasija van, teljesen más kultúra az egész, és az a pasi meg azt mondta neki, h örül h a csaj nem akar gyereket, de ha mégis úgy lenne, akkor kiállna mellette. Nem akarok gyereket, hiányzik belőlem az anyagén, vagy nem tudom, de azért ez a kijelentés eléggé rosszulesett, h ha terhes lennék, akkor meg se fontolná a dolgot, hanem adna pénzt, ahogy mondta, többet is, menjek el abortuszra. Aztán voltak ilyenek, h nincs ideje(a szülei is állandóan dolgoztatják, meg a suli se megy mindig úgy, ahogy kellene), én meg időközben néha úgy érzem, h ha velem van jó, ha nem, úgy is feltalálom magam.. amikor egyszer elhivtam h nézzünk meg egy filmet, volt egy fesztivál, akkor azt mondta h nem tudja, mert h a társaságával még nem beszélt, h azok mit akarnak.. erre irtam is vmit a facebook-csoportba, aztán meg azt irta az egyik haverja, h ha nem akar jönni velem a pasim, akkor nem rinyálni kell, hanem egyedül elmenni.. hát köszi, ezt aztán kitehetem az ablakba :(2012. jún. 26. 16:45
1/5 anonim válasza:
hát én otthagytam volna rég a pasit a te helyedbe...nem szeret téged...csak azért nem dobott hogy néha megtudjon baszni...
2/5 A kérdező kommentje:
de közben meg érzem, h szeret, sok programot szervez, megbeszéltünk egy közös nyaralást is, és mondta h már nagyon várja.. tudom, h most csak a negativumokat emeltem ki, mert ezek bántanak, de vannak pozitivumok is, csak néha elkeseredek.. aztán belegondolok, h de b.sszus, milyenek vannak... :(
2012. jún. 26. 16:52
3/5 Skydive válasza:
Igaz ami igaz, kell a pároknak a külön élet is. És jó dolog ha őszinte az ember (megmondta, h ne számíts rá), de én a helyedben keresnék olyat aki megbecsül. Ennyi rossz mellé lehet akármennyi jót írni, sztem nem éri meg...
4/5 A kérdező kommentje:
közben meg mondom tudom h milyenek vannak.. akkora parasztok, h ihajj csuhajj.. nincs normális pasi a Földön :( h rendezzem ezt esetleg vele? vagy h jöjjek rá h mi a baja? az utóbbi időben csak élvezem a jelenlétét, semmi komolyabb dologgal nem foglalkozok.. bár a múltkor felhozta az összeköltözést, ha majd masterra megyek..
2012. jún. 26. 17:15
5/5 Skydive válasza:
Nos... valóban nincs normális férfi, de nő se :) Meg kell találni a sok ütődött között azt, aki a legjobban passzol a te hülyeségeidhez, rigolyáidhoz, igényeidhez stb. Nekem úgy tűnik ez a srác nem az aki neked kell. És valamiért a barátai sem fogadnak el, ami ugyan k.rvára nem számít, de azért jelzés értékű.
Az összeköltözéssel pedig mindenképpen várnék addig, amig le nem ültök beszélni. Egy alkalmas időpontban szépen mondd el neki az összes aggályod, kételyed, minden dolgot ami fájdalmat okoz neked. Teljesen őszintén, semmit nem elhallgatva. Onnantól már megy magától minden. De ha nem jutsz előbbre vele, akkor ne szúrj ki magaddal, hanem tedd lapátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!