Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek, segítene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Nem tudom mit tegyek, segítene valaki? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom, amiből nem tudom, hogy másszak ki. Egy elég hullámzó kapcsolat végét járjuk a barátnőmmel aki idősebb 5 évvel és van 2 kislánya! Azt mondja, hogy szeret,de alap tulajdonságaim nem fogadja el-változtatni akar rajtam. Odáig fajultak a dolgok, hogy majdhogynem össze nem verekedünk. Egyre jobban kezdek kiábrándulni, de ő mivel egyedül nem bírná fent tartani magát és a gyerekeket(nem az enyémek) sajnálom is őket. Másrészről kikészít idegileg, a beszólásaival. Félek, hogy kárt tesz magában. Családja utál engem, ahogy az enyém őt/őket. Teljesen tanácstalan vagyok. Leépülök vele vagy mellette-olyan mindegy! Tipp?
2009. júl. 7. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy rossz kapcsolat, ebből mindenképpen ki kell szállnod szerintem. Nem várhatja el senki tőled, hogy az életed, a boldogságodat feláldozd más miatt, akivel nem is érzed jól magad. Senki sem kérheti tőled ezt.

Ha képes lenne kárt tenni magában, akkor segítségre szorul, de nekem az az érzésem, hogy csak ezzel a szöveggel akar maga mellett tartani. Van 2 gyerek, felelősséggel tartozik irántuk, tán csak nem lenne képes ártani nekik. Az anyagi gondok sajnálatosak, de szintén nem várhatja el senki, hogy emiatt beáldozd magukat. Úgy gondolom, meg fogja találni a megoldást, hogyan tudná magukat eltartani....

2009. júl. 7. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a párod azért próbál egyre hevesebben fellépni mert érzi rajtad, amiket leírtál.Lehet, hogy megfogalmazni nem tudná magának csak érzi.

A felelősség és a sajnálat amiről írtál pedig téged fog felemészteni.

Nem vagyok a helyedben de én lelépnék. A gyerekeknek pedig egyszer biztos volt apjuk annak a kötelessége gyerektartást fizetni. Az meg végképp undorító, hogy a párod családja utál téged annak ellenére, hogy az unokáikat te tartod el.

Még csak annyit, hogy te miért gondolod azt magadról ,hogy neked már mindegy?

2009. júl. 7. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:

ennek véget kell vetned!

amiatt ne legyen bűntudatod, hogy nem bírja magát fenntartani, mert ez nem a te gondod! mint írtad, neki is van családja, majd megoldják, de ez így enm mehet tovább! neked ez rossz!

van egy ismersöm, aki ugyanígy járt, és teljesen kikészült, de amióta vége, kezd normális lenni!

nyugi, nem lesz semmi bajuk

ha meg kárt tesz magában, akkor az értelmi szintjét bizonyítja be azzal ...

te legyél a legfontosabb magadnak!

2009. júl. 8. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek az az egyik alaptulajdonsága, hogy ha támadják őket, akkor védekezés képen vagy támadnak ők is, vagy zsarolnak. A te esetedben is hasonló történik. A nő érzi a kapcsolat lazulását és a te félelmed, ő ebből táplálkozik és támad.Tudja, hogy gyenge vagy és ezt ki is használja. A helyedben én teljesen nyugodt szívvel szállnék ki a kapcsolatból, hiszen gyakorlatilag a gyerekekhez semmi közöd, mint ahogy előttem is mondták, azoknak a gyerekeknek van apjuk és van család. NE hagyd, hogy rád erőltesse magát, vagy az akaratát és a gyerekekkel takarózzon, ne legyél mártír és ne áldozd fel magad azért mert ő így akarja. Lépj, de gyorsan!
2009. júl. 8. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!