Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, már régebben alakult is köztünk a dolog, de aztán egyre ritkábban beszéltünk, a végén kiderült, hogy visszament hozzá a barátnője. Nem tudom miért voltak külön, ki hibájából, és hogy milyen most a kapcsolatuk. Egy ideje viszont újból felvettük egymásssal a kapcsolatot, és a gesztusaiból stb... úgy veszem észre hogy én is tetszem neki. Nagyon szeretném ha össze tudnék jönni a sráccal, mert senki iránt nem éreztem úgy mint iránta. Segítsetek, mit tegyek? Hogy szerezzem meg magamnak?
2009. júl. 7. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítsd válaszút elé, ha télleg jól érzi magát veled akk téged választ tiszta ügy ,....
2009. júl. 7. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
szervezz vele egy találkozót, ott minden kiderül, szemtől szembe megmutatja mit is akar
2009. júl. 7. 20:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 11. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna :)

azóta eltelt 3 év és együtt lakunk! :)

sok sikert, vedd fel vele a kapcsoaltot!!

2009. júl. 12. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha tisztán elmondanád neki, te mit szeretnél, és ő is, hogy ő mit akar. Ha még együtt van a barátnőjével, és nem hajlandó dönteni kettőtök közt, akkor én a helyedben hagynám a fenébe (mert ha valakinek van egy kapcsolata, akkor szerintem elég tisztességtelen más felé kacsintgatni), de ha egyedül van, vagy ha még nem, de mégis inkább veled akarja megpróbálni, akkor hajrá! :) De visszaszerezni, vagy megszerezni senkit nem lehet, hacsak nem önmagadért választ téged. Ebben az esetben semmit nem kell tenned, csak magadat adnod, vagyis azért a jobbik oldaladat ;) Bármilyen más eszköz viszont hosszútávon hatástalan, és csak felesleges sebeket okoz az érintetteknek.
2009. júl. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!