Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők csak azért vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak azért vannak a földön hogy utódokat szüljenek a következő generációnak és kielégítsék a férfiak szexuális vágyait?

Figyelt kérdés
Sokat agyaltam ezen, hiába van egyenjogúság törvényileg, ezt tapasztalom közvéleményként.
2012. jún. 26. 02:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A nők őrzik a családi melegséget,összetartják a családot,főznek mosnak.A gyereknek a legtöbb szeretet tudják adni.Minden más csak félresiklott rosszul felfogott emancipációs törekvés ami hosszabb-rövidebb távon megbosszulja magát.Egészséges társadalomban a nő nem akar férfi lenni és férfi sem nő-ennyi a kérdésről a véleményem.
2012. jún. 26. 20:42
 22/23 anonim válasza:
100%
Én is sokat agyaltam h mire valók a férfiak. Csak arra hogy a nőknek otthon legyen egy kisállatuk aki nem csinál semmit csak meccset néz s sört iszik??
2016. máj. 28. 08:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Ferfi egy diszallat

Gomdozni kell mint egy gyereket etetni terelgerni oltoztetni es aploni es szex vagyanak engedni megtanitani szexelni ugy hogy bekunk is jo legyen ne uritesre hasznaljon.megtanitani husegesnek lenni es ragaszkodni.

Csereben ja cserebe gyerekszambak megfelelo spermat adnak.

Ugye egy no mindent meg tud egyedul oldani amit nem azt penzeert mas megcsinalja.

Tehat ferfi egy draga diszlo

2016. máj. 28. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!