Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők csak azért vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak azért vannak a földön hogy utódokat szüljenek a következő generációnak és kielégítsék a férfiak szexuális vágyait?

Figyelt kérdés
Sokat agyaltam ezen, hiába van egyenjogúság törvényileg, ezt tapasztalom közvéleményként.
2012. jún. 26. 02:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Először is nem kellene uszítani az embereket,van elég bajuk így is!Elhiszem hogy dühös vagy de a gondolkodásod nem állja meg a helyét,biztos vannak ilyen férfiak,ezért szokták a nők jól megválogatni kivel állnak össze!!!Nem kapnak fontos szerepet?Akkor a gyereknevelés mi ha nem a legfontosabb az életben?Ki szokta összetartani az emberi kapcsolatokat,talán a férfi?Az egészségügyben meg lehet nézni hogy szinte csak női ápolók dolgoznak és rengeteg a női orvos is főleg a lélekkel foglalkozó területen,márpedig az egészség kimagasló szempont az emberek életében.Hivatalokban is több nő munkálkodik ügyintézőként mint férfi.Ha valóban hirtelenjében átváltozna a világ olyanná mint amit te állítottál a nőkről,szépen megzuhanna minden!Záró gondolatként pedig a nőknek is vannak ugyanolyan szintű szexuális vágyaik csak ők jobban kezelik az akció mentes időszakokat.Tanácsolom hogy gondolkozz pozitívabban a világról és jobban fogod érezni magad benne!
2012. jún. 26. 06:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gondolkodással a kérdezőből rövidesen egy Ted Bundy féle sorozatgyilkos lesz...
2012. jún. 26. 06:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt kívánom neked, h szeress bele majd egy talpig feminista nőbe halálosan és járjon el a keze minden este.

Ritka eltorzult világképed van, hallod...

24N

2012. jún. 26. 07:50
 14/23 anonim ***** válasza:
14%

Én megmondom az őszintét, h lenézem a nőket.

Ez egy szépen lassan kialakuló dolog, a viselkedésetekkel vivjátok ki általában.

Itt van ez az oldal nézd meg:

Valami vita kialakul a férfi meg a nők között mi történik?

A nők elkezdik jelentgetni a "fáj az igazság" kommenteket meg lepontoznak mindenkit meg elkezdik a mi van nem kaptál pinát, látens meleg vagy dumát.

Ennyiben kimerül a tehetségetek.

A való világról meg inkább ne is beszéljünk, az meg kész katasztrófa.

2012. jún. 26. 09:29
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Jah és már csak azért is jó ez a lenézem a nőket és ezt ki is jelentem, mert meg csajozni is lehet vele.
2012. jún. 26. 09:31
 16/23 Pj0tr ***** válasza:
100%

Don't feed the troll...

Szerintem:

1) Csak szórakozik a kérdező

2) Valami tanulmányt kell írnia

2012. jún. 26. 10:42
 17/23 anonim ***** válasza:
89%

14

A jó Isten remélem soha nem hoz össze veled, ez valami kegyetlen, hogy mekkora sötét vagy.

2012. jún. 26. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
4%

Te meg szánalmas, ahogy próbálsz beszólni....

Újabb példa, h miért is vagy te alsóbbrendű.

2012. jún. 26. 11:17
 19/23 Nacht ***** válasza:
55%

Nem, nem azért vannak. Azért vannak, hogy legyen társa a férfinak, aki mellé haza lehet térni. Aki felnéz a férfira és mégis támogatja, ha szükség van rá. Azért, hogy egy erős szövetséget alkossanak, kölcsönös szeretetben és tiszteletben. Hogy kielégítsék egymás vágyait és álmait.

Ezért "van" a nő.

2012. jún. 26. 17:30
 20/23 anonim ***** válasza:

azt hiszem félreértettétek a #6-os válaszomat :D

a nők szeretnek "felnézni" a férfiakra, nem?

na és kire szoktak az emberek felnézni?

benne is van a nevében, FELnézni, felfelé nézni, tehát valaki egy másik személy felett áll, bár én azt szeretném, ha ez az illető akire felnéz az ember, vele egyenrangú, egy szinten álló személy legyen a párkapcsolatokban

de ez gondolom nem rajtam múlik :D

2012. jún. 26. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!