Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak azért vannak a földön hogy utódokat szüljenek a következő generációnak és kielégítsék a férfiak szexuális vágyait?
Azt kívánom neked, h szeress bele majd egy talpig feminista nőbe halálosan és járjon el a keze minden este.
Ritka eltorzult világképed van, hallod...
24N
Én megmondom az őszintét, h lenézem a nőket.
Ez egy szépen lassan kialakuló dolog, a viselkedésetekkel vivjátok ki általában.
Itt van ez az oldal nézd meg:
Valami vita kialakul a férfi meg a nők között mi történik?
A nők elkezdik jelentgetni a "fáj az igazság" kommenteket meg lepontoznak mindenkit meg elkezdik a mi van nem kaptál pinát, látens meleg vagy dumát.
Ennyiben kimerül a tehetségetek.
A való világról meg inkább ne is beszéljünk, az meg kész katasztrófa.
Don't feed the troll...
Szerintem:
1) Csak szórakozik a kérdező
2) Valami tanulmányt kell írnia
14
A jó Isten remélem soha nem hoz össze veled, ez valami kegyetlen, hogy mekkora sötét vagy.
Te meg szánalmas, ahogy próbálsz beszólni....
Újabb példa, h miért is vagy te alsóbbrendű.
Nem, nem azért vannak. Azért vannak, hogy legyen társa a férfinak, aki mellé haza lehet térni. Aki felnéz a férfira és mégis támogatja, ha szükség van rá. Azért, hogy egy erős szövetséget alkossanak, kölcsönös szeretetben és tiszteletben. Hogy kielégítsék egymás vágyait és álmait.
Ezért "van" a nő.
azt hiszem félreértettétek a #6-os válaszomat :D
a nők szeretnek "felnézni" a férfiakra, nem?
na és kire szoktak az emberek felnézni?
benne is van a nevében, FELnézni, felfelé nézni, tehát valaki egy másik személy felett áll, bár én azt szeretném, ha ez az illető akire felnéz az ember, vele egyenrangú, egy szinten álló személy legyen a párkapcsolatokban
de ez gondolom nem rajtam múlik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!