Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyeneket dumákat kapsz egy lánytól, akkor van még esélyed? (lent. )
Figyelt kérdés
-tényleg nevetséges vagy xd
-komolyan szánalmas vagy
-nézz már tükörbe :D
-akkor se kellenél ha az utolsó pasi lennél a földön
(22/F)
2012. jún. 25. 18:01
1/9 anonim válasza:
Hűha, gyakorlatilag megkérte a kezedet.
3/9 anonim válasza:
Van esélyed arra, hogy eltűnj az életéből, mielőtt komolyabban leolt ennél is:D
4/9 anonim válasza:
és arra is van esélyed, hogy többet nem áll veled szóba.
6/9 ASOT válasza:
úristen :)
van esélyed ha elrabolod..
7/9 anonim válasza:
Lehet,hogy lehet esélyed,a mai világban,minden lehet,de én az ilyen nők helyett előbb leszek b*zi,már bocs. Egy ilyen nő egy alja flegma kis senki,nem kell nekem az ilyen,mert tuti nem tud szívvel szeretni. Ha meg nyomultál,és úgy kaptad ezeket,vedd tudomásul,hogy nem jössz be neki,és add fel. Tapasztalat. Ne húzd az időd ilyenekkel.
19/F
8/9 anonim válasza:
ez szerintem egyértelmű NEM
keress mást,aki nem ennyire flegma.
9/9 anonim válasza:
hagyjuk már, tuti tetszel neki :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!