Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen feszült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen feszült, ha a barátnőm valahol "bulizik"?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán jár és el is hív magával legtöbbször de mostanában nem mert tudja ,hogy nem bírom és mondtam neki, hogy ne igyon mert felb*-assza az agyamat, nem tudom elviselni...és nem is iszik azóta amióta mondtam...nem megcsalós típus és tényleg szeret most is nyaralást tervez velem meg minden, de ilyenkor annyira feszült vagyok hiába hív fel hallom a hangján ,hogy nem részeg akkor is.

Nem vagyok egy nyugodt természetű ember, és nem viselem jól ,ha átvernek...és amikor pl ilyet mond a telefonba, hogy "sietek hozzád kicsim hiányzol már stb" akkor tudom ,hogy őszintén mondja viszont magától szokta mondani, hogy mikor ér haza, de ilyenkor amikor sumákol nem mondja el...és tudom ,hogy azért mert tudja, hogy nem örülök neki ,hogy iszik igazából nem a megcsalástól félek mert elküldené őket meg el is küldött már sok pasit, és sokan ismernek és nem is igazán mernek oda menni hozzá, hanem attól ,hogy átbasz és lehet bármilyen apróság nem bírom elviselni...nem tudok le nyugodni ilyenkor, jó az ember ismeretem egyből meglátom valakin ,hogy átb*sz...:s hogy lehetne ezt a feszültséget csillaptani?

Mert tudom ,hogy nem indokolt , discoba el se menne nélkülem max , ha én mondom neki ,hogy menjen mert nincs kedvem és csak szét vernék mindenkit...

2012. jún. 25. 01:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megértelek teljesen, én is ilyen fiú vagyok. Amúgy meg manapság jogos a félelmed, bármi megtörténhet, de ne legyen igazam.
2012. jún. 25. 01:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg. :)

Próbáld meg lekötni magad, beszélgess, játssz valamivel, stb.

Legközelebb ne engedd el őt egyedül, ha ennyire megvisel téged ez az egész. Megérti ő is, és akkor nincs gond. Igazából ez ellen mást nem nagyon tudsz csinálni. Vagy elviseled ezt a szitut, vagy vele mész.

18/L

2012. jún. 25. 01:15
 3/9 anonim ***** válasza:
én is eljárok bnőmmel de mi csak beülünk valahova koktélozni és van mikor sokat iszunk és a pasim nem féltékeny nincs is oka rá :)
2012. jún. 25. 01:34
 4/9 anonim ***** válasza:
mert nem vagy vele!!!
2012. jún. 25. 01:40
 5/9 anonim ***** válasza:
énis pont így vagyok:|
2012. jún. 25. 01:48
 6/9 anonim ***** válasza:
NAhát látom nem én vagyok így egyedül =D ... Én meg mindíg attól parázok hogy sunyiba elmegy lófrálni meg piálni.Pedíg nem olyan hanem normális lányka nem az a tipikus iszom b.om...Soha nem ivott még nélkülem de még velem sem iszik alkoholt erre elmentek az osztállyal erdélybe kirándulni és ott piáltak utólag tudom meg hát jó érzés volt mit ne mondjak ... Például az én barátnőmnek olyan barátai voltak vannak (egy kettő) akik nagyon piásak féltem hogy ismét beleviszik a hülyeségekbe ezért szépen leépítettem őket a nőmről (persze a nőm tudtával a bonyodalmak elkerülése végett mert már egy ilyen barát miatt szét mentünk egyszer)!Elég súlyos idők voltak.Aztán meg én honnan tudjam hogy mikor nem vagyok vele mit művel. Az én barátnőm állandóan csak olvassa a könyveket mert megszállott aztán mikor felhívom és dumcsizok vele azt mondja hogy olvasott közben meg kitudja hol ketet pedíg nem bulizik meg egyéb inkább szeret otthon lenni.Aztán meg a másik hogy 5 hónapja nem nagyon szeret nálam lenni mindíg én futkossak (na ezzel ki tud készíteni) ez alatt az 5 hónap alatt nem kívánta a szexet sem és hiába kérdezgetem meg magyarázok neki hogy ha van valakije vagy egyéb akkor inkább mondja meg és ne kíntassuk egymást, de mindíg csak azt hajtja hogy nincs mása csak szimplán nem kívánja a szexet.A nőket nem lehet megérteni tanuljátok meg ,egy férfi számára ez lehetetlen feladat =D
2012. jún. 25. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nah,akkor nem csak én vagyok igy vele... Ismerem a barátnőmet,soha nem csalna meg,messzemenőleg elitéli az ilyen dolgokat,sőt úgy tartja,hogy még az italozás sem kifogás semmire. Szóval,ilyen szempontból azért megbizom benne,soha nemtudna nekem rosszat tenni,szokott is hivni,hogy menjek vele bulizni,néha el is megyek. Viszont sajnos tudom milyenek mostanában a fiúk,iszonyat pofátlanok,a barátnőm biztos megpróbálná őket leépiteni,de van aki túl erőszakos,nagyon nyomul. Én ilyenkor inkább el sem megyek vele bulizni... A barátnőm szokta mesélni,hogy ez meg amaz a fiú 1-2x néha harmadszorra is odamegy hozzá,hát nekem alighanem a 2. után elegem lenne,és ott törném háromba a gerincét... Pedig egyáltalán nemvagyok agressziv,nemszoktam verekedni,igazából még soha nem értem hozzá senkihez,viszont sok problémázásban bennevoltam már valahogy,az ilyenek mindig megtalálnak... csak nehogy 1x kiakadjak... :DDD Szóval kérdező te is nyugodj meg,nincs mit tenni, meg kell 1 kicsit nyugodnunk :)

18F

2012. jún. 25. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:

pakold ki a cuccait, és zárd be az ajtót

ettől észhez fog térni

2012. jún. 25. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
sztem azzal nincs baj ha piál csak ha megcsal azáér én is féltem a nőmet mikor elmegy bulizni magassarkuba egyedül .. de hát most mit mondjak neki megtiltsam az olyan csicska dolog sztem nem vagyokaz anyja se az apja.. addig kösd le magad igyá teis amig ő is vagy nemtom.
2012. dec. 31. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!