Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen feszült, ha a barátnőm valahol "bulizik"?
Nagyon ritkán jár és el is hív magával legtöbbször de mostanában nem mert tudja ,hogy nem bírom és mondtam neki, hogy ne igyon mert felb*-assza az agyamat, nem tudom elviselni...és nem is iszik azóta amióta mondtam...nem megcsalós típus és tényleg szeret most is nyaralást tervez velem meg minden, de ilyenkor annyira feszült vagyok hiába hív fel hallom a hangján ,hogy nem részeg akkor is.
Nem vagyok egy nyugodt természetű ember, és nem viselem jól ,ha átvernek...és amikor pl ilyet mond a telefonba, hogy "sietek hozzád kicsim hiányzol már stb" akkor tudom ,hogy őszintén mondja viszont magától szokta mondani, hogy mikor ér haza, de ilyenkor amikor sumákol nem mondja el...és tudom ,hogy azért mert tudja, hogy nem örülök neki ,hogy iszik igazából nem a megcsalástól félek mert elküldené őket meg el is küldött már sok pasit, és sokan ismernek és nem is igazán mernek oda menni hozzá, hanem attól ,hogy átbasz és lehet bármilyen apróság nem bírom elviselni...nem tudok le nyugodni ilyenkor, jó az ember ismeretem egyből meglátom valakin ,hogy átb*sz...:s hogy lehetne ezt a feszültséget csillaptani?
Mert tudom ,hogy nem indokolt , discoba el se menne nélkülem max , ha én mondom neki ,hogy menjen mert nincs kedvem és csak szét vernék mindenkit...
Először is nyugodj meg. :)
Próbáld meg lekötni magad, beszélgess, játssz valamivel, stb.
Legközelebb ne engedd el őt egyedül, ha ennyire megvisel téged ez az egész. Megérti ő is, és akkor nincs gond. Igazából ez ellen mást nem nagyon tudsz csinálni. Vagy elviseled ezt a szitut, vagy vele mész.
18/L
Nah,akkor nem csak én vagyok igy vele... Ismerem a barátnőmet,soha nem csalna meg,messzemenőleg elitéli az ilyen dolgokat,sőt úgy tartja,hogy még az italozás sem kifogás semmire. Szóval,ilyen szempontból azért megbizom benne,soha nemtudna nekem rosszat tenni,szokott is hivni,hogy menjek vele bulizni,néha el is megyek. Viszont sajnos tudom milyenek mostanában a fiúk,iszonyat pofátlanok,a barátnőm biztos megpróbálná őket leépiteni,de van aki túl erőszakos,nagyon nyomul. Én ilyenkor inkább el sem megyek vele bulizni... A barátnőm szokta mesélni,hogy ez meg amaz a fiú 1-2x néha harmadszorra is odamegy hozzá,hát nekem alighanem a 2. után elegem lenne,és ott törném háromba a gerincét... Pedig egyáltalán nemvagyok agressziv,nemszoktam verekedni,igazából még soha nem értem hozzá senkihez,viszont sok problémázásban bennevoltam már valahogy,az ilyenek mindig megtalálnak... csak nehogy 1x kiakadjak... :DDD Szóval kérdező te is nyugodj meg,nincs mit tenni, meg kell 1 kicsit nyugodnunk :)
18F
pakold ki a cuccait, és zárd be az ajtót
ettől észhez fog térni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!