Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy legalább 2szer annyi pasi van mint csaj? A statisztikai adatok szerint a világon 100 lányra 110 pasi születik, de ez nincs megbundázva?
Azért kérlek, mert "nőként" csak a szépeket veszed sorba, meg azokat akivel kezdenél valamit. Ez mondjuk 10-ből 5 nő.
Ezt a többi faszi is így gondolja, ezért ugye az alfahímek, a nagyátlag (mint te) és a bátortalan nyuszik is arra a pár csajra játszotok.
Ez mondjuk 10ből 7 férfi.
És máris itt a válasz a kérdésedre.
A dunántúlis hülyeséget meg felejtsd el baranyai városban lakok és itt is puncihiány van...
A dunántúlis dologba nekem is van belekötnivalóm, méghogy több ott a nő..
bár Miskolci vagyok, de jártam sokszor dunántúli szórakozóhelyeken. Székesfehérváron, Győrben, Szombathelyen.. de ugyanaz volt a tapasztalat mint keleten. Bementem a szórakozóhelyre és szinte csak palikat láttam, elvétve 1-2 csajt de azok is a pasijukkal vagy az udvarlóival voltak körülvéve
ez amúgy nekem is így tűnik, akármerre járok a városkákban több férfit látok mint nőt...az utcán legalábbis tuti.
De az is lehet h néhány nő úgy néz ki mint egy férfi és azért látom úgy :)
Magyarországon több a nő, mint a férfi.
De ez csak a 40-50 feletti korban igaz, kb. 50 alatt kevesebb nő van.
abban az utcában ahol lakok, csak ebben az utcában ha az 50 felettieket nézem, itt 6 '50 feletti férfi halt meg és 1 nő!
És ők mind 50-60 közöttiek voltak.
szóval utolsónak igaza van!
17:02
Majd a többiek is sorra kerülnek, csak ők addig is tovább szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!