Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnik úgy, hogy legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik úgy, hogy legalább 2szer annyi pasi van mint csaj? A statisztikai adatok szerint a világon 100 lányra 110 pasi születik, de ez nincs megbundázva?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 23:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az x kromoszóma meg van bundázva.
2012. jún. 25. 00:04
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezekben az értékekben vastagon benne van Kína születésszabályozása és a többi férfi központú kultúra,ahol a mai napig többet ér egy fiúgyermek mint egy lány ,ezért rengeteg kislány magzatot abortálnak.
2012. jún. 25. 00:09
 13/26 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg érdekes, hogy ezen az oldalon meg máshol is, ahol chatelek például, én is folyton dunántúli vagy pesti szingli lányokba ütközöm, alig van kelet-magyarországi.
2012. jún. 25. 00:58
 14/26 anonim ***** válasza:
43%

Azért kérlek, mert "nőként" csak a szépeket veszed sorba, meg azokat akivel kezdenél valamit. Ez mondjuk 10-ből 5 nő.

Ezt a többi faszi is így gondolja, ezért ugye az alfahímek, a nagyátlag (mint te) és a bátortalan nyuszik is arra a pár csajra játszotok.

Ez mondjuk 10ből 7 férfi.

És máris itt a válasz a kérdésedre.

A dunántúlis hülyeséget meg felejtsd el baranyai városban lakok és itt is puncihiány van...

2012. jún. 25. 01:11
 15/26 A kérdező kommentje:

A dunántúlis dologba nekem is van belekötnivalóm, méghogy több ott a nő..

bár Miskolci vagyok, de jártam sokszor dunántúli szórakozóhelyeken. Székesfehérváron, Győrben, Szombathelyen.. de ugyanaz volt a tapasztalat mint keleten. Bementem a szórakozóhelyre és szinte csak palikat láttam, elvétve 1-2 csajt de azok is a pasijukkal vagy az udvarlóival voltak körülvéve

2012. jún. 25. 02:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Csak nem egy csúnya,vonyító szingli csajt tisztelhetünk 14-eske képében?!:D
2012. jún. 25. 07:27
 17/26 ASOT ***** válasza:

ez amúgy nekem is így tűnik, akármerre járok a városkákban több férfit látok mint nőt...az utcán legalábbis tuti.

De az is lehet h néhány nő úgy néz ki mint egy férfi és azért látom úgy :)

2012. jún. 25. 13:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Magyarországon több a nő, mint a férfi.

De ez csak a 40-50 feletti korban igaz, kb. 50 alatt kevesebb nő van.

2012. jún. 25. 15:52
 19/26 ASOT ***** válasza:

abban az utcában ahol lakok, csak ebben az utcában ha az 50 felettieket nézem, itt 6 '50 feletti férfi halt meg és 1 nő!

És ők mind 50-60 közöttiek voltak.

szóval utolsónak igaza van!

2012. jún. 25. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:

17:02

Majd a többiek is sorra kerülnek, csak ők addig is tovább szenvednek.

2012. jún. 27. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!