Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom nem szerelmes belém? Lehet még az?

Figyelt kérdés
:(
2009. júl. 7. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Az attól is függ mennyi ideje vagytok együtt egyébként mondta neked?

Várni nem minden esetben éredemes. Én 5 évig vártam. Együttélgünk életem szerelmével, de ő nem volt szerelmes belém. Utólag már látom hogy csak az időmet pazaroltam.

2009. júl. 7. 13:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Szegény:(

Mi 1,5 hónapja vagyunk együtt... ami miatt parázok, hogy a hasonló kérdésekben olyan válaszokat olvastam, hogy a szerelem vagy rögtön kialakul vagy soha... Igaz ez?:(

2009. júl. 7. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 1.5 hónapja vagytok együtt és még/már nem szerelmes beléd akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Váljatok külön és majd találsz olyant aki kölcsönösen szeret.
2009. júl. 7. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok. Másfél hónap hát... ha ugy érzed hogy fontos neked a fiu még várhatsz. Talán lazits a kapcsolaton hátha észbekap. De szerintem egy hónapnál többet már ne adj neki mert csak amgadat fogod kinozni, föleg ha szereted és még jobban fogsz hozzá kötödni.

Remélem azéért neked szerencséd lesz! Kitartás.

2009. júl. 7. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
én 3hónap után lettem szerelmes a barátomba...már nem vagyunk együtt...de az én részemről ez a szerelem nem az az igazi mindent elsöprő szerelem volt....de ettől még most is szeretem meg hiányzik és újra kezdeném vele ... de nem tudom h ő h van ezzel...de hát mindegy ez van :) de amúgy honnan veszed h nem szerelmes a barátod? mondta neked v nem érzed rajta azt a rajongást v mi? és te szerelmes vagy? Hány évesek vagytok?
2009. júl. 7. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:

én 16, ő 18. én szerelmes vagyok. és mondta, hogy ő nem. :(

köszi nektek a válaszokat!

2009. júl. 7. 17:49
 7/7 anonim válasza:

1év 4hónapja vagyunk együtt és mondta hogy szeret de nem szerelmes belém, ekkor olyan volt mintha szíven döfnének egy késsel, úgy fáj.:( Főleg sokminden már idegesít, annyi mindent megteszek érte, de ha én kérem meg sose lesz belőle semmi, ha ő kér meg akkor szivesen megyek mert és nagyon szeretem, de már annyi fájdalom jött össze hogy már nem tudom mit érzek. Szakítani akartam a múlt hetekben de mindig visszatart. AZT akarom hogy úgy figyeljen rám ahogy én rá, de soha nem lesz olyan mint én.

Nem vagyok boldog! Ha rágondolok hogy nem kapom meg az amit szeretnék állandóan csak bőgni tudok.

Soha nem mondja magától hogy szeret, mert ő olyan hogy nem mondja csak mutatja.

2010. máj. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!