Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 38 éves férfi között és egy 21 éves lány között lehet valami?
Tudom rengeteg sok ilyen kérdés van, de nagyon fontos lenne rá a válasz.
Köszi előre is.
Kevés az infó. Neked van gyereked? Voltál már nős?
Egy ideig működhet. Amíg a csaj nem kezdi el 2-3 év múlva, h ő esküvőt, babát akar. Ha viszont neked már van és te nem akarsz többet 41 évesen, akkor elhagy egy fiatalabbért, mert nem fogja rád vesztegetni az idejét. Ha normális a lány, ezt teszi. És ez csak egy a sok konfliktusforrás közül.
Még az azonos korú párok között is rengeteg nézeteltérés meg konfliktusforrás lehet, nemhogy azok közt, akik majdnem más generációba tartoznak.
Egyébként lehet köztük bármi, de hogy működni fog-e hosszútávon? Szerintem nem. Ha mégis, akkor valamelyik fél részéről mindenképpen sok-sok lemondással fog járni (nem lesz gyerek, vagy túl hamar lesz, stb.) És általában aki enged, az mindig a fiatalabb és mindig a nő. Vannak, akiknél működik ez a leosztás, de ahhoz érett személyiség, intelligencia kell.
Én 19 évesen egy 39 éves férfival kötöttem össze az életemet.Összeházasodtunk,lett egy csodálatos gyermekünk,de mindennapjainkat megkeserítette az örökös féltékenysége,agresszívvá is vált e miatt.(Gondolom ekkora korkülönbségnél gyakran előfordul a féltékenység.)E mellett
sem az én, sem az ő szülei nem támogatták kapcsolatunkat.
Már nem vagyunk együtt.
Gyermekem a legcsodálatosabb dolog a földön,de már megbántam,hogy ekkora korkülönbséggel létesítettem kapcsolatot.
Ez nem azt jelenti,hogy neked nem sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!