Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 'párom' nagyon bunkón viselkedett velem? Mit tegyek? Igazam van?

Figyelt kérdés
Szóval több hónapja találkozgatunk de vhogy mégse olyan komoly kapcsolat. Viszont úgy érzem szeretjük egymást. Sokszor eljárunk inni együtt( \'drágább\' kocsmák ilyesmi,nem szoktunk részegek lenni.) Amit általában ő fizet de én is sokszor meghívtam már őt. Ő jóval idősebb nálam/21L, 40/F/ anyagilag megteheti, igaz én is. Dolgozom de többnyire a szüleim adnak pént ezért nem is akarta, hogy én fizessek neki. Múltkor megint inni mentünk és ő elég sokat ivott. Kiküldtem a taxihoz esernyőért ilyesmi és mondtam neki majd én fizetek. Ki is fizettem de vhogy ő nem emlékszik rá és legutóbb beszólt, hogy mindig csak ő fizet. Ami nem igaz mert én fizettem. Szljak be neki, hogy én fizettem? Hogyan reagáljak, azóta nem beszéltünk? És nem a pénzért vagyunk együtt!
2009. júl. 7. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyesmin fennakadások vannak, az rögtön nem egy normális kapcsolat. ha sokat ér neked, tisztázd vele, hogy te fizettél, csak részeg volt, és nem emlékszik rá. ne "beszólj" neki, hanem üljetek le, és beszéljétek meg.
2009. júl. 7. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párod a seggét a földhöz verhetné, hogy egy ilyen fiatal barátnője van és nem hiszem, hogy ez a módja az anyagiakról való egyezkedésnek.

Ha azt gondolja, hogy túl sokszor ő fizet, akkor üljön le veled és beszéljétek meg, de ne hányja már a szemedre, hogy mindig ő fizet. Különben is, nem hiszem, hogy te lejmoltál tőle...

Bunkó módon viselkedett veled, bocsánatot kellene kérnie és ha továbbra is bunkó, akkor szerintem tudod, hogy mi a dolgod. Ennél többet érdemelsz.

Nekem sosem volt ilyen gondom a barátnőimmel, érdekes módon mindig el tudtuk osztani, ha neki volt pénze, akkor beszállt ő is az ilyenekbe, ha nem, akkor meg én fizettem. Aki meg tanult még és kevés pénzből kellett megélnie azét meg mindig én fizettem.

Ez szerintem így normális.

2009. júl. 7. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A párom és én köztem is nagyobb a korkülömbség.Én 20 ő 31.2 és fél éve vagyunk együtt,de eddig az anyagiak nem okoztak gondot.Őneki nagyon jó állása van én meg egyetemre járok,ugyhogy alaklmi munkákból,és családi rásegitássel van egy kis pénzem,és ezt ő is tudja,hogy nem dőzsölök.ícserébe takaritok,főzök mosok,és ha van pénzem bedobom a közösba.De ő ezt megérti.És szerintem ezt a Te párodnak is megkellene érteni,hogy hiába van pénzed,még túl fiatal vagy,hogy egy szintem finanszirozzatok mindent.
2009. júl. 7. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden tiszteletem a nemi egyenjogúságé, de azért ha egy férfi randira hív egy nőt, akkor az az alap, hogy ő fizet. Ha nincs sok pénze, akkor nem drága helyre mentek, hanem olcsóbbra, nem bárba vagy étterembe, hanem kólázni. de milyen férfi már az, aki hagyja, hogí a csaja fizessen, sőt, számonkéri rajta, ha nem fizet?

Kösz, nem. Van, ami a férfiak dolga, van, ami a nőké. A gyereket mi hordjuk ki, a nevüket mi vesszük fel a házasságban. És a férfi dolga hogy megtervezzen és finanszírozzon minden randit.

Pontozzatok le, ha ókonzervatívnak gondoltok, de nekem akkor is igazi férfi kell. (Ja, az enyém ilyen.)

2009. júl. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!