Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az probléma hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az probléma hogy nem vagyok szerelmes, és h úgy érzem hogy barátokra sincs szükségem?!?

Figyelt kérdés
Legutoljára 10 évesen volt barátnőm,nem azért mert most csúnya vagyok,szó sincs róla. Nagyon sokan szeretnének összejönni velem,mert én ilyen divatos srác vagyok,és sokaknak tetszem,sok is ebből a gond. Szóval én nem érzem hogy 16 évesen járnom kellene valakivel. Minek? Hogy két-három hónapig járjak valakivel aztán annyi? Így soha nem lenne szabadidőm,mindig találkozni kellene vele,meg a $,és a sok veszekedés... ajj... Úgy érzem csak akkor járnék vele,ha úgy nézne ki ahogy akarom:D De olyat ritkán látok... / Nem tudom mért érzem így,de számomra nincs szükség barátokra. Merthát ugye ha beszélgetni akarok akkor ott az MSN. Ez vajon gond? Meg igazából én a suliban az osztálytársaim a barátok,már aki az. Mivel én népszerű vagyok a suliban,nem érzem hogy kell barát. Mármint reggel suliba menet ,azaz felfelé mindenki köszön,lassan úgy érzem hogy már büszkék arra hogy ismernek. Tanárral-diákkal-felnőttel egyaránt jóban vagyok,szóval szerintetek gond hogy nincs egy állandó barátom?
2009. júl. 7. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tudod, hogy miből maradsz ki. Szerintem jó, hogy ha vannak az embernek barátai. Legalább egy, aki ott van jóban-rosszban. Valaki, akiben megbízhatsz, akinek elmondhatod a gondjaid. Bár fiúknál sokkal ritkább az ilyen őszinte barátság, mint lányoknál, nemis nagyon van, csak ilyen haverság. Szóval ennyibőlérthető.

De a másik kérdés, hogy nem akarsz járni senkivel. Amíg így gondolod, addig nem is kell. Ha nem vagy szerelmes, csak úgy összejössz valakivel, akkor tényleg le lehet az egészet egyszerűsíteni ennyire, hogy idő+pénz+veszekedés.

Ugyanakkor ott a másik oldala is, a bodlogság, az együtt töltött idő, éééés a szerelem. Azt mondom neked, hogy amíg nem leszel szerelmes tényleg semmi értelme járni valakivel csak azért, hogy elmondhasd, hogy na. van barátnőm. Inkább élvezd az életet.

2009. júl. 7. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond! Ha te igy is jol erzed magad es teljes embernek akkor minek, folosleges dolgokat csinalni? Nekem sincsenek barataim, nekem ott a csaladom es a lanyom es nagyon boldog vagyok :))

Nekem sincs idom baratnozni.

32/n

2009. júl. 7. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A baj a felfogásodban van! Ezt irtad: "nem érzem hogy 16 évesen járnom kellene valakivel. Minek? Hogy két-három hónapig járjak valakivel aztán annyi? Így soha nem lenne szabadidőm,mindig találkozni kellene vele,meg a $,és a sok veszekedés... ajj..." Ebből úgy tűnik hogy kényszernek éreznéd azt ha járnod kéne valakivel, a veszekedések, meg írod hogy találkozni KELLENE. Mi ez??? Nem, nem kell!

Nem kell erőltetni! Ha épp nincs olyan a környezetedben... akkor ez van. De ha jön egy olyan lány az életedbe, aki nagyon meg fog tetszeni, hidd el hogy nem fogsz majd ilyen butaságokat beszélni! Könyörögni fogsz neki hogy találkozzatok, legszívesebben az összes szabadidőd vele töltenéd, és ha jól kijöttök biztos nem csak pár hónapig fogtok együtt lenni, és nem fogtok veszekedni sem talán.

A lényeg: Kénszerből ne legyél együtt senkivel, mert annak semmi értelme! Ne azért kezdj el járni valakivel mert azt gondolod "ó dehát már mindenkinek van csaja, nekem is kell, de én nem szeretném mert elmegy az összes szabadidőm meg stbb" Ez hülyeség! Ez nem erről szól!

2009. júl. 7. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg rosszul fogod fel ezt az egészet,vagy nem jól irtad le hogy mivan.Szerintem a népszerű embereknek még ugyancsak vannak barátai,vagyis haverjai biztosan...Meg szerintem egy népszerű ember azért népszerű mert nagyon nyílt és barátkozós...
2009. júl. 7. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
16 évesen még nem mindenkinek kell párkapcsolat.Egy fiunak jobb is ha kiéli magát.Barátokra szükség van.Nem igényleg a szombat esti bulikat,azt,hogy legyen kivel kikapcsolodni,és elmenni???
2009. júl. 7. 11:32
 6/7 A kérdező kommentje:
nemigénylem a bulikat,ugyanis ha tényleg olyan haverjaim lennének,pl. akik itt vannak az épületünkben,nem igazán lennék olyat,mint amilyen most. Innék,dohányoznék,akár még kápszzer is... csakhogy én ezt az egészet utálom,egy korty alkoholt nem ittam eddig,és szeretném ha ez meg is maradna..../ ami pedig a népszerűséget illeti,ez hülyeség hogy annak sok barátja van,nyílt vagyok meg minden,de én úgy érzem hogy az osztálytársaim és a tanárok a barátaim,mert úgy beszélgetünk stb... logikusan hogyha nem ismertek nem tudtok pontos választ adni... szóval én rohadtul elvagyok kényeztetve,egy szó és megkapok bármit... és emiatt is alakult ki,hogy nagyon önző vagyok,és hogy csak magamra gondolok. De visszatérve a barátokra,úgy érzem a suiban mindenki támogat,és sok "barátom" van. Az igazgatónővel tökjóban vagyok,nah de én nem vagyok a minta diák :D minden tanárt kikészítek,de tökyooban vagyok velük... az igazgatónővel sokszor nevetünk azon hogy mitcsinálok.... De a barátokról tudnék mit mesélni...:D Végülis 16 éve élek:D Szóval volt hogy elmentünk egy május elsején valahova,tökyool elvoltunk meghívtam kajálni stb... Erre jövőhéten odasem jön hozzám,egy szót nem szól,és ezzel nem tudtam mit kezdjek... és ez egyre többször volt... kb. 3×,azután már nem foglalkoztam vele... Azt viszont tudni kell hogy én sokat szerepelek az osztály és az iskoa elött,úgy értem hogy sokszor poénkodok,és az a nyomorult próbál utánozni,de nem sikerül... ez olyan égő... mert ha én hülyeséget mondok,és beégnék,de nem mert ismernek és inkább röhögünk a hülyeségemen... jajj nem tudom,jobban szeretek magamtól fügni... ez így a rövid egy éves történnés,az elöbbieket nem :D
2009. júl. 7. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed nincs szükséged állandó barátra akkor miért tetted fel a kérdést?..úgy értem..ha azt válaszolnánk hogy hú hát ez gáz akkor szerintem nem keresnél azonnal igazi barátot..

eszembe jutott rólad egy 16 éves fiú a sulimban..eléggé népszerű,sok mindenkivel beszélget,tényleg rengeteg haverja van..kb én is úgy érzem mekkora jó dolog hogy ismerem és beszélgethetek vele:D de neki azt hiszem van egy olyan barátja akivel a legtöbbet lóg... .hmm..

ami a lányokat illeti..(neki van azt hiszem barátnője...) de semmiről nem maradsz le ha most még nem élvezed ilyen szinten az életet.. találni fogsz olyan csajt aki majd értékeli hogy nem bulizol,nem iszol... ritka az ilyen fiú sajnos

különben meg ha te így érzed jól magad akkor nem kell változnod :) így vagy jó így szoktak meg:)

2009. júl. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!