Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma hogy nem vagyok szerelmes, és h úgy érzem hogy barátokra sincs szükségem?!?
Szerintem nem tudod, hogy miből maradsz ki. Szerintem jó, hogy ha vannak az embernek barátai. Legalább egy, aki ott van jóban-rosszban. Valaki, akiben megbízhatsz, akinek elmondhatod a gondjaid. Bár fiúknál sokkal ritkább az ilyen őszinte barátság, mint lányoknál, nemis nagyon van, csak ilyen haverság. Szóval ennyibőlérthető.
De a másik kérdés, hogy nem akarsz járni senkivel. Amíg így gondolod, addig nem is kell. Ha nem vagy szerelmes, csak úgy összejössz valakivel, akkor tényleg le lehet az egészet egyszerűsíteni ennyire, hogy idő+pénz+veszekedés.
Ugyanakkor ott a másik oldala is, a bodlogság, az együtt töltött idő, éééés a szerelem. Azt mondom neked, hogy amíg nem leszel szerelmes tényleg semmi értelme járni valakivel csak azért, hogy elmondhasd, hogy na. van barátnőm. Inkább élvezd az életet.
Nincs ezzel semmi gond! Ha te igy is jol erzed magad es teljes embernek akkor minek, folosleges dolgokat csinalni? Nekem sincsenek barataim, nekem ott a csaladom es a lanyom es nagyon boldog vagyok :))
Nekem sincs idom baratnozni.
32/n
A baj a felfogásodban van! Ezt irtad: "nem érzem hogy 16 évesen járnom kellene valakivel. Minek? Hogy két-három hónapig járjak valakivel aztán annyi? Így soha nem lenne szabadidőm,mindig találkozni kellene vele,meg a $,és a sok veszekedés... ajj..." Ebből úgy tűnik hogy kényszernek éreznéd azt ha járnod kéne valakivel, a veszekedések, meg írod hogy találkozni KELLENE. Mi ez??? Nem, nem kell!
Nem kell erőltetni! Ha épp nincs olyan a környezetedben... akkor ez van. De ha jön egy olyan lány az életedbe, aki nagyon meg fog tetszeni, hidd el hogy nem fogsz majd ilyen butaságokat beszélni! Könyörögni fogsz neki hogy találkozzatok, legszívesebben az összes szabadidőd vele töltenéd, és ha jól kijöttök biztos nem csak pár hónapig fogtok együtt lenni, és nem fogtok veszekedni sem talán.
A lényeg: Kénszerből ne legyél együtt senkivel, mert annak semmi értelme! Ne azért kezdj el járni valakivel mert azt gondolod "ó dehát már mindenkinek van csaja, nekem is kell, de én nem szeretném mert elmegy az összes szabadidőm meg stbb" Ez hülyeség! Ez nem erről szól!
ha úgy érzed nincs szükséged állandó barátra akkor miért tetted fel a kérdést?..úgy értem..ha azt válaszolnánk hogy hú hát ez gáz akkor szerintem nem keresnél azonnal igazi barátot..
eszembe jutott rólad egy 16 éves fiú a sulimban..eléggé népszerű,sok mindenkivel beszélget,tényleg rengeteg haverja van..kb én is úgy érzem mekkora jó dolog hogy ismerem és beszélgethetek vele:D de neki azt hiszem van egy olyan barátja akivel a legtöbbet lóg... .hmm..
ami a lányokat illeti..(neki van azt hiszem barátnője...) de semmiről nem maradsz le ha most még nem élvezed ilyen szinten az életet.. találni fogsz olyan csajt aki majd értékeli hogy nem bulizol,nem iszol... ritka az ilyen fiú sajnos
különben meg ha te így érzed jól magad akkor nem kell változnod :) így vagy jó így szoktak meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!