Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, vagy hol szoktatok ismerkedni?
ha nem olyan pasit/csajt akartok aki minden hétvégén bulizik és iszik. hanem normálisat :)
kort és nemet írjatok légyszí :)
18/L
Én itt ismertem meg barátomat és nagyon szeretem. :)
17/L
Az a baj, hogy ezt első pillantásra nem lehet kiszűrni, elvileg bárhol rábukkanhatsz pl. egy olyan lányra (vegyük az egyszerűbb esetet egy férfi szemszögéből), aki normálisnak tűnik, aztán mégse az. Meg mintha kevesebb is lenne a normális ember, vagy jobban elbújnak, így borzasztó nehéz. Nem "szoktam" ismerkedni, de volt pár alkalom, pl. munkahelyen, neten, buszon, egyszer a vonaton volt pici flört, de nem ismerkedés. Kb. ilyesmi.
28/F
Én a barátaim által ismertem meg. Mindig összeverődtek dumálgatni meg ilyesmi a városban és hívtak hogy menjek, aztán a sok meghívás után belementem, ott találkoztam vele :)
Azóta 3 évünk telt el és boldogan megvagyunk :)
Igazából volt már hogy úgy ismertem meg egy pasit hogy elmentem sétálni, és szembejött velem, aztán megfordult, utánam jött és dumálni kezdtünk. Szóval szinte bárhol ismerkedhetsz szerintem :)
itt is lehet akár :)
19/F (nem bulizom, nem piálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!