Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne jogom ilyet kérni?
Köszi a gyors reakciót. :)
Megfontolom.
Lehet, hogy én vagyok túl öreg, de....
Attól hogy szakítottak, ismerik egymást, nem? Ergo ismerősök. Nekem is van fent exem Facebookon, és igen, néha én is lájkolom a képeit. Nem azért, mert bárkit akarnék tőle, hanem mert tetszik, amit kirakott... a Like-nek részemről ez a lényege, és nem az, hogy akit szeretek, annak mindent like-olok, a többieknek meg semmit...
Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki.
Ha a párom ( 19 éve vagyunk együtt), valaha is azt kérte volna, hogy az exeimet full vadidegenként kezeljem, valószínűleg már nem lenne a párom.
A való életből, a múltjából úgyse tudod kitöröltetni. Bízz a barátnődben, és legyél rá büszke, hogy valami miatt másoknak is tetszik, de ő mégis a tiéd! :)
Ha egy kapcsolatnak vége van, nem kell feltétlenül haraggal befejeződnie. Attól még lehetnek jóban. Ez semmit nem jelent.
Jaj, kit érdekel a fb likeolgatás??:D Beszélgetnek is? Nem. Találkoznak? Nem. Akkor meg, minek idegeled magad?:D
Törlést se kérj, az ex a te barátnőd életének elég szerves része volt egy időben. Ha nem haragban váltak el, akkor minek törölné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!