Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van még valaki, aki hasonlóképpen van, mint én?
Nekem mielőtt megjön agresszív vagyok. Néha olyan dolgokba is belekötök, hogy már akkor sem értem, hogy minek kötöttem bele, de belekötök. Csóri öcsémmel minden baromságért képes vagyok kiabálni, barátom pedig ilyenkor rendszerint "tisztes távolból" figyel és lengeti a fehér zászlót egy csokival, hogy cica szeretlek, ne bánts. XD (ezt most képletesen)
Hormonok, brutális. Amint megjön, pedig mindenen bőgök, kiscicák a tévében, leszidnak, lekésem a buszt, elfogy a kaja, és pont nekem nem jut, összevesznek valahol, meg ilyen random tök lényegtelen dolgok, amiket máskülönben lesz.rnék. :D
:D
Pfuu egyszerűen elképesztőek vagyunk. :))
Ma épp azért sírtam, mert a barátomat hívták egy ismeretlen számról, és rákérdezett, hogy nem-e én voltam, valamelyik barátnőméről, tesóméról...
Hát bőgtem, hogy ilyesmivel mégis, hogy mer meggyanusítani...
A szemétje...:))))
Én is így vagyok előtte kb 2-3 napig, mint te, de amint megjön elmúlik ez az érzés, teljesen megnyugszom, elszáll minden korábbi negatív gondolat.
Viszont előtte szörnyű, és eléggé szégyenlem, és én magam is tudom, hogy csak ettől van, de mégis sírok esténként, ideges vagyok napközben...stb, de a barátom is tudja, hogy miét van ez, de szerencsére mindig megértő, ilyenkor is, bárhogy próbálnék mérgelődni, akkor is kedves, ölelget, így meg azért hamar lenyugszom... :D
Utálom ezeket a napokat, és nem is tudom mit lehetne vele kezdeni, javasolták már, hogy a magnézium segít, hát rajtam nem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!