Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a mostani pasik a foglalt csajok bepróbálkozásánál?
Figyelt kérdés
Ha komolyan gondolják és még a csaj is benne lenne.....És lekoccintanák a jelenlegi pasit ...2012. jún. 17. 08:00
1/12 anonim válasza:
ha a lanynal ez ilyen konnyen megy akkor nagy valoszinuseggel a sracnak sem kell egy hasonlo lany mert o is lehet egy az ex helyebe. nagyon rossz ut egy parkapcsolatot elkezdeni.
2/12 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk ez a lány nem könnyű vérű hanem már rég ismerik egymást és úgy alakul ki valami....
2012. jún. 17. 08:12
3/12 anonim válasza:
Ha már szakítottak akkor nincs gond.
4/12 anonim válasza:
ha a lanynak kell a srac akkor elerhetove teszi magat. en sem igazan foglalkoznek komolyan valakivel aki kapcsolatban van. max szeretokent...
5/12 anonim válasza:
hát ha egy izomállat a mostanis párja a lánynak, akkor én sem kockáztatnék XD
6/12 anonim válasza:
Egyrészt van elég függetlennek tűnő lány, akiknél nincs ilyen gond.
Másrészt, tényleg nem a legjobb elszerethető lánnyal komoly kapcsolatba belemenni.
Harmadrészt: mondtad neki, hogy ebből a kapcsolatból szeretnél valamilyen módon kilépni?
7/12 anonim válasza:
én személy szerint nem szeretem a használt dolgokat más után hordani :(
8/12 anonim válasza:
a kapcsolatok szétrobbantása nem az én sportom
9/12 anonim válasza:
Ez nem félelem, egyszerűen csak nem vagyok akkora tahó, hogy foglalt csajokra hajtsak. Ha barátja van akkor tabu, ez nálam elvi kérdés. Másrészt meg ha elmegy veled amikor van barátja, akkor ezt veled később ugyanúgy megteszi majd.
Amúgy meg van barátnőm, szóval nem csajozok és más se akarja már lecsapni őt a kezemről :D
10/12 MrPifta válasza:
alapelv: foglaltakat békénhagyjuk. Majd ha már nincs senkije, akkor próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!