Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szivat vagy, még lehet vmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szivat vagy, még lehet vmi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy pasi akit szeretek és jártam is már vele de most van egy bnője.De velem mindíg nagyon kedves és miníg belép msn-re hozzám és kérdezősködik hogy van e pasim meg hogy mit csináltam ma!!!

Én írtam neki hogy van pasim!De valójában nincs csak hazudtam!Ő meg kérdezősködött hogy mióta járunk?szeretem e?meg hogy lefeküdtünk e-már,és mondta hogy azért kérdezi mert érdekli de azt nem mondja el hogy miért...

Ma meg pont az ablakban leskelődtem és megláttam hogy itt megy el a házunk előtt és megállt és nézett befele utána meg ment visszafordult..szal nem értem ezeket miért csinálja lenne még nála esélyem vagy mii??elég sokszor jártunk már de nem értem!!kicsit hosszú lett boccsi!!

2009. júl. 6. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szeret!!!beszélj vele:)
2009. júl. 6. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
beléd van esve kislány, vedd már észre!!!:) Beszélj vele:)
2009. júl. 6. 23:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel most van egy bnője:(de annak nagyon örülnék ha szeretne:)
2009. júl. 6. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelműen akar valamit. Ajánld fel neki, hogy beszélhet veled, ha van mondandója.
2009. júl. 7. 01:30
 5/8 anonim ***** válasza:
ha jól értem ez a káposzta már többször fel lesz melegítve-... fel lesz újra! biztos :) hajrá :)
2009. aug. 7. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
tuti van esély csak nem szabad elszúrni
2009. aug. 7. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs senkije, csak így próbálja enyhíteni a saját fájdalmát, mert úgy tudja, hogy neked van valakid. Szerintem szeret, úgyhogy ideje a tettek mezejére lépni. :) Valld be, hogy nincs senkid (azt ne, hogy kamuztál!) és szervezzetek közös programot, ahol személyesen tudtok találkozni :) Vissza fogod tudni csábítani, persze csak ha akarod..
2009. aug. 7. 23:16
 8/8 anonim válasza:
hé,gondolkozz egy kicsit.attól függ te dobtad őt,vagy ő téged...mert ha ő téged,akkor hagyd,had kaparjon egy kicsit.nem kell mindjárt összejönni vele
2009. aug. 7. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!